Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Batarya işini krystianın yapacağı güncellemeler düzeltir Genişletmek için tıkla ... Zor iş biliyoruz ama biraz ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Millet cihazdan vazgeciyor artık. Bugün Mrom 30.03.13 kurdum üstünde sv44 kernel kurdum şarj çok iyi.
Metalci Melek' Alıntı: Batarya işini krystianın yapacağı güncellemeler düzeltir Genişletmek için tıkla ... Zor iş biliyoruz ama biraz ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Millet cihazdan vazgeciyor artık. Bugün Mrom 30.03.13 kurdum üstünde sv44 kernel kurdum şarj çok iyi.
Fatic Üye Burası yeri değil ama burasını yeri oldğu konu hakknda bi türlü ilerleme yok ne zaman güncelliyecekler acaba romu
Burası yeri değil ama burasını yeri oldğu konu hakknda bi türlü ilerleme yok ne zaman güncelliyecekler acaba romu
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Goo manager indir orda epinterin romları var 8/27 son rom 9/3 son kernel
Fatic Üye Bir müddet kullandktan sonra sağ tarafta çizgiler olusuyor ve 5-6 kapatp acnca galeri durdu hatasi veryor restart atana kadar.
Bir müddet kullandktan sonra sağ tarafta çizgiler olusuyor ve 5-6 kapatp acnca galeri durdu hatasi veryor restart atana kadar.