Sarangni Üye BatuhanOzalp77' Alıntı: Bunun bize avantajı nedir ? Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorum bekleyip göreceğiz.
BatuhanOzalp77' Alıntı: Bunun bize avantajı nedir ? Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyorum bekleyip göreceğiz.
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Epinter yapar 4.3 ün artısı daha iyi oyun performansı gpu artışı bluetooth 4 ve stabilite - - - Eklendi - - - Bide kamerada değişiklik var
Epinter yapar 4.3 ün artısı daha iyi oyun performansı gpu artışı bluetooth 4 ve stabilite - - - Eklendi - - - Bide kamerada değişiklik var
Fatic Üye Metalci Melek' Alıntı: 6saat ellemedim monil veri fln kapalıydı hiç açmadan %20 düştü Genişletmek için tıkla ... Sende battery ram bluesleep yüklü degilkenmi bu sonucu aldn ?
Metalci Melek' Alıntı: 6saat ellemedim monil veri fln kapalıydı hiç açmadan %20 düştü Genişletmek için tıkla ... Sende battery ram bluesleep yüklü degilkenmi bu sonucu aldn ?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sarangni' Alıntı: 6 saatte wifi ve mobil veri açıktı Genel de wifi bağlı olarak %14 düştü Genişletmek için tıkla ... Onları zaten normal kullanıyo sorun deep sleep de
Sarangni' Alıntı: 6 saatte wifi ve mobil veri açıktı Genel de wifi bağlı olarak %14 düştü Genişletmek için tıkla ... Onları zaten normal kullanıyo sorun deep sleep de
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi fkcanbjk' Alıntı: Sende battery ram bluesleep yüklü degilkenmi bu sonucu aldn ? Genişletmek için tıkla ... Evet
fkcanbjk' Alıntı: Sende battery ram bluesleep yüklü degilkenmi bu sonucu aldn ? Genişletmek için tıkla ... Evet
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Onları zaten normal kullanıyo sorun deep sleep de Genişletmek için tıkla ... Bir nevi faydası oldu gibi ama hala çok yetersiz. Uygulama ve fix ile çözülecek sorun değil. Biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Metalci Melek' Alıntı: Onları zaten normal kullanıyo sorun deep sleep de Genişletmek için tıkla ... Bir nevi faydası oldu gibi ama hala çok yetersiz. Uygulama ve fix ile çözülecek sorun değil. Biraz daha bekleyeceğiz anlaşılan.
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Epinter cm10.2 için çalışmaya başlamış Genişletmek için tıkla ... Düzgün yapısında başka bir şey istemez.
Metalci Melek' Alıntı: Epinter cm10.2 için çalışmaya başlamış Genişletmek için tıkla ... Düzgün yapısında başka bir şey istemez.
feyyazevci Üye başlaması iyide 10 ve 10.1 hep yarım yamalakken 10.2 ye başlaması beni iç heyecanlandırmıyor bnm umudum kalmadı stabil çalışan 4+ için epinterin amacı saqdece oyalayıp bağış toplamak
başlaması iyide 10 ve 10.1 hep yarım yamalakken 10.2 ye başlaması beni iç heyecanlandırmıyor bnm umudum kalmadı stabil çalışan 4+ için epinterin amacı saqdece oyalayıp bağış toplamak
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Kernel bitmedikce zaten düzgün çalışan bi sürüm beklemeyin epinterin rom için yapacak pek bişeyicyok
BatuhanOzalp77 Üye Metalci kardeşim bana su an kullanımı uygun bir rom linkini atabilir misin bu şarj olayı çok kötü cünkü :S aradım bulamadım - - - Eklendi - - - Metalci kardeşim bana su an kullanımı uygun bir rom linkini atabilir misin bu şarj olayı çok kötü cünkü :S aradım bulamadım
Metalci kardeşim bana su an kullanımı uygun bir rom linkini atabilir misin bu şarj olayı çok kötü cünkü :S aradım bulamadım - - - Eklendi - - - Metalci kardeşim bana su an kullanımı uygun bir rom linkini atabilir misin bu şarj olayı çok kötü cünkü :S aradım bulamadım
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Onda ekran döndürmede sorun var parmak izi okuyucu çalışmıyor webtop yok onun haricinde herşey çalışıyor sanırım şarjı hakkında bi fikrim yok
Onda ekran döndürmede sorun var parmak izi okuyucu çalışmıyor webtop yok onun haricinde herşey çalışıyor sanırım şarjı hakkında bi fikrim yok