Sarangni Üye BatuhanOzalp77' Alıntı: Ben o bluesllep fix falan yaptım bi fayda göremedim gene aynı. Derin uyku çok götürüyor biri yazıyordu derin uyku cözümü falan o motomodtrde ancak ben bir şey anlamadım bi incelersen belki sen ince bir şey görebilirsin Genişletmek için tıkla ... Oradaki çözüm Bluesleepfix Gpsfix bunu neden demiş anlamadım Bu ikisi cwm üzerinden kuruluyor CPU Spy apk DS Battery Saver apk Battery Fix APK , Atrix için XDA var. Bunların hepsini kurarak sonuç aldığını söylüyor
BatuhanOzalp77' Alıntı: Ben o bluesllep fix falan yaptım bi fayda göremedim gene aynı. Derin uyku çok götürüyor biri yazıyordu derin uyku cözümü falan o motomodtrde ancak ben bir şey anlamadım bi incelersen belki sen ince bir şey görebilirsin Genişletmek için tıkla ... Oradaki çözüm Bluesleepfix Gpsfix bunu neden demiş anlamadım Bu ikisi cwm üzerinden kuruluyor CPU Spy apk DS Battery Saver apk Battery Fix APK , Atrix için XDA var. Bunların hepsini kurarak sonuç aldığını söylüyor
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Bana sallıyo gibi geldi Genişletmek için tıkla ... Bu gece öğrenecegiz. Uykuda bakalım ne kadar yiyecek.
Metalci Melek' Alıntı: Bana sallıyo gibi geldi Genişletmek için tıkla ... Bu gece öğrenecegiz. Uykuda bakalım ne kadar yiyecek.
BatuhanOzalp77 Üye %100 aynı işlemleri yaptım şarj süresi biraz daha düştü oda çok yüklendim aynı yani benim aldıgım max 9 saat. Bu derin uykuya çözüm lazım
%100 aynı işlemleri yaptım şarj süresi biraz daha düştü oda çok yüklendim aynı yani benim aldıgım max 9 saat. Bu derin uykuya çözüm lazım
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sarangni' Alıntı: Bu gece öğrenecegiz. Uykuda bakalım ne kadar yiyecek. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - BatuhanOzalp77' Alıntı: Hakan sen en fazla ne kadar şarj süresi aldın ? Genişletmek için tıkla ... 5 ama ben anasını ağlatıyorum
Sarangni' Alıntı: Bu gece öğrenecegiz. Uykuda bakalım ne kadar yiyecek. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - BatuhanOzalp77' Alıntı: Hakan sen en fazla ne kadar şarj süresi aldın ? Genişletmek için tıkla ... 5 ama ben anasını ağlatıyorum
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi kamil_3545' Alıntı: arkadaşlar şu an şarjı iyi giden stabil bi rom var mı 4 ve üstü Genişletmek için tıkla ... Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - - BatuhanOzalp77' Alıntı: Seninki de baya azmış Genişletmek için tıkla ... Deep sleep e yedirmemek için yapiyom - - - Eklendi - - - BatuhanOzalp77' Alıntı: Seninki de baya azmış Genişletmek için tıkla ... Deep sleep e yedirmemek için yapiyom
kamil_3545' Alıntı: arkadaşlar şu an şarjı iyi giden stabil bi rom var mı 4 ve üstü Genişletmek için tıkla ... Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - - BatuhanOzalp77' Alıntı: Seninki de baya azmış Genişletmek için tıkla ... Deep sleep e yedirmemek için yapiyom - - - Eklendi - - - BatuhanOzalp77' Alıntı: Seninki de baya azmış Genişletmek için tıkla ... Deep sleep e yedirmemek için yapiyom
kamil_3545 Üye Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - -. peki bir tane önerebilrmisiniz Genişletmek için tıkla ...
Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - -. peki bir tane önerebilrmisiniz Genişletmek için tıkla ...
Sarangni Üye kamil_3545' Alıntı: Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - -. peki bir tane önerebilrmisiniz Genişletmek için tıkla ... SmartLight CM10.1 var. Ondan bahsediyor olabilir. Genişletmek için tıkla ...
kamil_3545' Alıntı: Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - -. peki bir tane önerebilrmisiniz Genişletmek için tıkla ... SmartLight CM10.1 var. Ondan bahsediyor olabilir. Genişletmek için tıkla ...
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi kamil_3545' Alıntı: Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - -. peki bir tane önerebilrmisiniz Genişletmek için tıkla ... Epinterin romunun kernelsiz sürümüde var Genişletmek için tıkla ...
kamil_3545' Alıntı: Metalci Melek' Alıntı: Yeni kernelsiz romların şarjı iyi - - - Eklendi - - -. peki bir tane önerebilrmisiniz Genişletmek için tıkla ... Epinterin romunun kernelsiz sürümüde var Genişletmek için tıkla ...
kamil_3545 Üye Sarangni' Alıntı: kamil_3545' Alıntı: SmartLight CM10.1 var. Ondan bahsediyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... android 4 ve üstü güzel bi rom bulup kalmak istiyorum ama olmuyo bu dediğinze bakayım daha iyisa var derseniz ona da bakabilirim - - - Eklendi - - - Metalci Melek' Alıntı: kamil_3545' Alıntı: Epinterin romunun kernelsiz sürümüde var Genişletmek için tıkla ... tmm ona da bakıyorum epinter için nasıl arayım netten ismi tam olarak nedir ? Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
Sarangni' Alıntı: kamil_3545' Alıntı: SmartLight CM10.1 var. Ondan bahsediyor olabilir. Genişletmek için tıkla ... android 4 ve üstü güzel bi rom bulup kalmak istiyorum ama olmuyo bu dediğinze bakayım daha iyisa var derseniz ona da bakabilirim - - - Eklendi - - - Metalci Melek' Alıntı: kamil_3545' Alıntı: Epinterin romunun kernelsiz sürümüde var Genişletmek için tıkla ... tmm ona da bakıyorum epinter için nasıl arayım netten ismi tam olarak nedir ? Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Bu kernelli romu indirdiğin yerde hem yeni kernelli hemde normal rom var
kamil_3545 Üye Metalci Melek' Alıntı: Bu kernelli romu indirdiğin yerde hem yeni kernelli hemde normal rom var Genişletmek için tıkla ... tmm buldm birsürü seçenek var umarm doğrusunu inrirrm
Metalci Melek' Alıntı: Bu kernelli romu indirdiğin yerde hem yeni kernelli hemde normal rom var Genişletmek için tıkla ... tmm buldm birsürü seçenek var umarm doğrusunu inrirrm
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi 500 mb ram de dolaşıyor - - - Eklendi - - - Görsel Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
BatuhanOzalp77 Üye Metalci motomodtrde 'Android 4.3 google geliştiricilere dağıttı. Haftaya Epinter portlar 4.3 ' ü ' böyle bişi var mı ?
Metalci motomodtrde 'Android 4.3 google geliştiricilere dağıttı. Haftaya Epinter portlar 4.3 ' ü ' böyle bişi var mı ?
Sarangni Üye BatuhanOzalp77' Alıntı: Metalci motomodtrde 'Android 4.3 google geliştiricilere dağıttı. Haftaya Epinter portlar 4.3 ' ü ' böyle bişi var mı ? Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen yapar ama ne zaman olur onu bilmiyorum işte. 4.3 ile birlikte kernel de değişmiş diye okudum.
BatuhanOzalp77' Alıntı: Metalci motomodtrde 'Android 4.3 google geliştiricilere dağıttı. Haftaya Epinter portlar 4.3 ' ü ' böyle bişi var mı ? Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen yapar ama ne zaman olur onu bilmiyorum işte. 4.3 ile birlikte kernel de değişmiş diye okudum.