Kytos Üye Metalci Melek' Alıntı: Ben yükledim valla on numara oldu Genişletmek için tıkla ... Beğenmezsem geri dönüş işi sıkıntı
Metalci Melek' Alıntı: Ben yükledim valla on numara oldu Genişletmek için tıkla ... Beğenmezsem geri dönüş işi sıkıntı
Kytos Üye Metalci Melek' Alıntı: Sana ne lazım merak ettiklerini sor cevapliyim Genişletmek için tıkla ... Wifi ki orjinal romumda bozuk zaten. Sarji rahat gidicek. Mobil veri lazim ve kablo ile interneti pcye verebilicem. Mesaj ve arama lazim. Cok mu oldu
Metalci Melek' Alıntı: Sana ne lazım merak ettiklerini sor cevapliyim Genişletmek için tıkla ... Wifi ki orjinal romumda bozuk zaten. Sarji rahat gidicek. Mobil veri lazim ve kablo ile interneti pcye verebilicem. Mesaj ve arama lazim. Cok mu oldu
Sarangni Üye erencnplt3838' Alıntı: Beğenmezsem geri dönüş işi sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Niye sıkıntı olsun ya hu CWM ile kullandığın son ROM yedekle beğenmessen tek hamle ile dönersin.
erencnplt3838' Alıntı: Beğenmezsem geri dönüş işi sıkıntı Genişletmek için tıkla ... Niye sıkıntı olsun ya hu CWM ile kullandığın son ROM yedekle beğenmessen tek hamle ile dönersin.
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi BatuhanOzalp77' Alıntı: Şu an indiriyorum sabırsızlıkla deniycem Genişletmek için tıkla ... İndir - - - Eklendi - - - erencnplt3838' Alıntı: Wifi ki orjinal romumda bozuk zaten. Sarji rahat gidicek. Mobil veri lazim ve kablo ile interneti pcye verebilicem. Mesaj ve arama lazim. Cok mu oldu Genişletmek için tıkla ... Kabloyla interneti pc ye verme hariç hepsi var
BatuhanOzalp77' Alıntı: Şu an indiriyorum sabırsızlıkla deniycem Genişletmek için tıkla ... İndir - - - Eklendi - - - erencnplt3838' Alıntı: Wifi ki orjinal romumda bozuk zaten. Sarji rahat gidicek. Mobil veri lazim ve kablo ile interneti pcye verebilicem. Mesaj ve arama lazim. Cok mu oldu Genişletmek için tıkla ... Kabloyla interneti pc ye verme hariç hepsi var
Sarangni Üye Su ana kadar tek sıkıntı şarj ve ısınma gibi onuda çözerler. Artık 4.2.2 kalınabilir. Sizler de ram kullanımı nasıl?
Su ana kadar tek sıkıntı şarj ve ısınma gibi onuda çözerler. Artık 4.2.2 kalınabilir. Sizler de ram kullanımı nasıl?
Sarangni Üye Birkaç uygulama açık 200-250 Ram biraz fazla kullanıyor gibi. CM7 dokunmatik sorun oluyordu bu rom geçtim yoğun da kullandım şu ana kadar sıkıntı çıkmadı.
Birkaç uygulama açık 200-250 Ram biraz fazla kullanıyor gibi. CM7 dokunmatik sorun oluyordu bu rom geçtim yoğun da kullandım şu ana kadar sıkıntı çıkmadı.
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Evet bikaç şeyi açınca ramı sömürüyor - - - Eklendi - - - Sarangni' Alıntı: Birkaç uygulama açık 200-250 Ram biraz fazla kullanıyor gibi. CM7 dokunmatik sorun oluyordu bu rom geçtim yoğun da kullandım şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla ... O sorun alet ısınırsa ve sıcak halde baya kullanırsan oluyor - - - Eklendi - - - Tarayıcı açık 466 ram boşta
Evet bikaç şeyi açınca ramı sömürüyor - - - Eklendi - - - Sarangni' Alıntı: Birkaç uygulama açık 200-250 Ram biraz fazla kullanıyor gibi. CM7 dokunmatik sorun oluyordu bu rom geçtim yoğun da kullandım şu ana kadar sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla ... O sorun alet ısınırsa ve sıcak halde baya kullanırsan oluyor - - - Eklendi - - - Tarayıcı açık 466 ram boşta
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Evet bikaç şeyi açınca ramı sömürüyor Genişletmek için tıkla ... Ayar çekerler ona da diye düşünüyorum. Epey yol almışlar. Beğendim bu sefer. Bundan sonra ufak rötuşlar yaparak devam edecekler anlaşılan.
Metalci Melek' Alıntı: Evet bikaç şeyi açınca ramı sömürüyor Genişletmek için tıkla ... Ayar çekerler ona da diye düşünüyorum. Epey yol almışlar. Beğendim bu sefer. Bundan sonra ufak rötuşlar yaparak devam edecekler anlaşılan.
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Aynen kullanılabilecek halde Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle normal kullanım da günü rahat çıkarır. Stabil, takılma, donma, FPS düşüşü yok. Mobil ve Wifi bağlantı sorunsuz. Bazı oyunlarda grafikler daha iyi gibi. Batarya üzerine çalışma yapılmalı. Isınma sorunu çözülmeli.
Metalci Melek' Alıntı: Aynen kullanılabilecek halde Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle normal kullanım da günü rahat çıkarır. Stabil, takılma, donma, FPS düşüşü yok. Mobil ve Wifi bağlantı sorunsuz. Bazı oyunlarda grafikler daha iyi gibi. Batarya üzerine çalışma yapılmalı. Isınma sorunu çözülmeli.
BatuhanOzalp77 Üye Metalci Melek' Alıntı: Aynen kullanılabilecek halde Genişletmek için tıkla ... 3 aaat oldu şarj %45 :S herhangi başka bir işlem yapmıyoruz dimi, fix falan yok yani.Yoksa eğer bu halde benim düşüncem kullanılmaz
Metalci Melek' Alıntı: Aynen kullanılabilecek halde Genişletmek için tıkla ... 3 aaat oldu şarj %45 :S herhangi başka bir işlem yapmıyoruz dimi, fix falan yok yani.Yoksa eğer bu halde benim düşüncem kullanılmaz
kamil_3545 Üye bu romu nasıl indirebilirm birde bu yeni sürümler çıkınca tekrar sil baştan mı kurmak gerekiyo yoksa telefonun içinden falan güncelleme seçeneği var mı ? cahilliğimi mazur görün
bu romu nasıl indirebilirm birde bu yeni sürümler çıkınca tekrar sil baştan mı kurmak gerekiyo yoksa telefonun içinden falan güncelleme seçeneği var mı ? cahilliğimi mazur görün