Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Kodlardan derleyebiliyorsun kerneli Genişletmek için tıkla ... Motomodtr ugraşan bir elaman var ama olaya ne kadar hakim bilmiyorum.
Metalci Melek' Alıntı: Kodlardan derleyebiliyorsun kerneli Genişletmek için tıkla ... Motomodtr ugraşan bir elaman var ama olaya ne kadar hakim bilmiyorum.
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sarangni' Alıntı: Motomodtr ugraşan bir elaman var ama olaya ne kadar hakim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Xda da konusu var zaten
Sarangni' Alıntı: Motomodtr ugraşan bir elaman var ama olaya ne kadar hakim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Xda da konusu var zaten
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi ney27' Alıntı: Yeni kernel derken Genişletmek için tıkla ... Kodlardan derlenen son kernel
ney27 Üye Metalci Melek' Alıntı: Kodlardan derlenen son kernel Genişletmek için tıkla ... Demek istedigim 3.1 in enson halimi
Metalci Melek' Alıntı: Kodlardan derlenen son kernel Genişletmek için tıkla ... Demek istedigim 3.1 in enson halimi
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi ney27' Alıntı: Demek istedigim 3.1 in enson halimi Genişletmek için tıkla ... Aynen
Sarangni Üye Metalci Melek' Alıntı: Cm 10.1 ve cm9 için güncelleme hazırlanıyor Genişletmek için tıkla ... Ne kadar sağlıklı çalışacak acaba. Artık sorunsuz olsun.
Metalci Melek' Alıntı: Cm 10.1 ve cm9 için güncelleme hazırlanıyor Genişletmek için tıkla ... Ne kadar sağlıklı çalışacak acaba. Artık sorunsuz olsun.
feyyazevci Üye ben dayanamayıp 4.1.2 cm 10 yukledim şuan için iyi video olayınıda videocam illusion pro ile halettim antutu sonucu resimde görüldüğü gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben dayanamayıp 4.1.2 cm 10 yukledim şuan için iyi video olayınıda videocam illusion pro ile halettim antutu sonucu resimde görüldüğü gibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız