Longplay Üye kaderin25' Alıntı: parmak izi okuyucuyu çalıştırmışlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Süper haber
kaderin25' Alıntı: parmak izi okuyucuyu çalıştırmışlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Süper haber
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: Daha bekletmezler heralde - - - Eklendi - - - Daha bekletmezler heralde Genişletmek için tıkla ... inşallah başka sorun kalmadı zaten heralde
Metalci Melek' Alıntı: Daha bekletmezler heralde - - - Eklendi - - - Daha bekletmezler heralde Genişletmek için tıkla ... inşallah başka sorun kalmadı zaten heralde
BatuhanOzalp77 Üye Benim umudu kesmemi bekliyorlarmış galiba parmak okuyucu da gelmiş son Metalci Meleğin dediği gibi son iki sorun hadi inşallah
Benim umudu kesmemi bekliyorlarmış galiba parmak okuyucu da gelmiş son Metalci Meleğin dediği gibi son iki sorun hadi inşallah
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: On kamera hdmi Genişletmek için tıkla ... ikisinide kullanmıyorum
BatuhanOzalp77 Üye Kendimce hep diyorum ki bak kaç gündür yazmıyorlar kesin bitti bu iş diyorum bi yapıyorlar bütün umutlarım gene yeşeriyor arkadaş onun için bilemiyoruz
Kendimce hep diyorum ki bak kaç gündür yazmıyorlar kesin bitti bu iş diyorum bi yapıyorlar bütün umutlarım gene yeşeriyor arkadaş onun için bilemiyoruz
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Haci sen yinede umudu kes bu seferde betayi cikarirlar - - - Eklendi - - - Burda birakmazlar canim zaten biraksalar buda yeter bize
Haci sen yinede umudu kes bu seferde betayi cikarirlar - - - Eklendi - - - Burda birakmazlar canim zaten biraksalar buda yeter bize
BatuhanOzalp77 Üye Bitti komple kestim umudu telefonu yaktım 5. kattan attım yeter ki sizin işiniz görülsün
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Iyice baymaya basladi cikarsinlar bi zahmet yada su anki surumu versinler bunlada baya idare edilir