Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: Valla guzel telefon yapmis bence Genişletmek için tıkla ... telefon güzel hoş ta ics veya jb gelse nasıl olurdu ? telefonu yap bırakla olmazki
Metalci Melek' Alıntı: Valla guzel telefon yapmis bence Genişletmek için tıkla ... telefon güzel hoş ta ics veya jb gelse nasıl olurdu ? telefonu yap bırakla olmazki
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: Yani para kofte meselesi bu Genişletmek için tıkla ... öyle ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti demişler[h=3][/h] - - - Eklendi - - - att cihazlarında ics mi var
Metalci Melek' Alıntı: Yani para kofte meselesi bu Genişletmek için tıkla ... öyle ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti demişler[h=3][/h] - - - Eklendi - - - att cihazlarında ics mi var
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi O 4g uzerinde calisiyor - - - Eklendi - - - Var zaten o forumda internete baglanamiyosub ama - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/motorola-android-rom/atrix-ics-rom-orjinal-att-atrixics-romun-cwm-ile-diger-atrix-portlanmis-hali-rom-atrix-ics-v2-764201.html
O 4g uzerinde calisiyor - - - Eklendi - - - Var zaten o forumda internete baglanamiyosub ama - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/motorola-android-rom/atrix-ics-rom-orjinal-att-atrixics-romun-cwm-ile-diger-atrix-portlanmis-hali-rom-atrix-ics-v2-764201.html
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: O 4g uzerinde calisiyor - - - Eklendi - - - Var zaten o forumda internete baglanamiyosub ama - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/motorola-and...-portlanmis-hali-rom-atrix-ics-v2-764201.html Genişletmek için tıkla ... motorolayı anlamak gerçekten mümkün değil onlar için bu romu bizim cihazlara uyarlamak zor olmasa gerek neden böyle bir politika içindeler anlamak mümkün değil
Metalci Melek' Alıntı: O 4g uzerinde calisiyor - - - Eklendi - - - Var zaten o forumda internete baglanamiyosub ama - - - Eklendi - - - http://www.maxicep.com/motorola-and...-portlanmis-hali-rom-atrix-ics-v2-764201.html Genişletmek için tıkla ... motorolayı anlamak gerçekten mümkün değil onlar için bu romu bizim cihazlara uyarlamak zor olmasa gerek neden böyle bir politika içindeler anlamak mümkün değil
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: Yine para yuzunden att para verdi yaptirdi Genişletmek için tıkla ... e peki o romu bizim cihazlara uyarlayacak baba yiğit çıkmadımı
Metalci Melek' Alıntı: Yine para yuzunden att para verdi yaptirdi Genişletmek için tıkla ... e peki o romu bizim cihazlara uyarlayacak baba yiğit çıkmadımı
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Yaptilar iste sadece internet sorunu var okadar - - - Eklendi - - - Link attim yukarda
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: Yaptilar iste sadece internet sorunu var okadar - - - Eklendi - - - Link attim yukarda Genişletmek için tıkla ... dil desteği önemli onun için yüklemiyorum sanırım xda dakileri beklemekten başka yapacak bişeyim de yok
Metalci Melek' Alıntı: Yaptilar iste sadece internet sorunu var okadar - - - Eklendi - - - Link attim yukarda Genişletmek için tıkla ... dil desteği önemli onun için yüklemiyorum sanırım xda dakileri beklemekten başka yapacak bişeyim de yok
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Longplay' Alıntı: dil desteği önemli onun için yüklemiyorum sanırım xda dakileri beklemekten başka yapacak bişeyim de yok Genişletmek için tıkla ... romu kur sonra bi program vardı romun dilini türkçe yapıyor onu kurarbilirsin
Longplay' Alıntı: dil desteği önemli onun için yüklemiyorum sanırım xda dakileri beklemekten başka yapacak bişeyim de yok Genişletmek için tıkla ... romu kur sonra bi program vardı romun dilini türkçe yapıyor onu kurarbilirsin
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: romu kur sonra bi program vardı romun dilini türkçe yapıyor onu kurarbilirsin Genişletmek için tıkla ... cihaz yeni olduğu için boş yere garantiden çıkarmakta istemiyorum çok iyi bi roma kadar bekleyeceğim
Metalci Melek' Alıntı: romu kur sonra bi program vardı romun dilini türkçe yapıyor onu kurarbilirsin Genişletmek için tıkla ... cihaz yeni olduğu için boş yere garantiden çıkarmakta istemiyorum çok iyi bi roma kadar bekleyeceğim