frdgngr Üye daha 1 hafta önce gm discovery ile değişim yapıyordum ses arızası olunca vazgeçtim teli bozuk vermeyeyim dedim Sukut-u Hayal' Alıntı: Lenovo hayırlı olsa bari Genişletmek için tıkla ... IBM den zarar gelmez
daha 1 hafta önce gm discovery ile değişim yapıyordum ses arızası olunca vazgeçtim teli bozuk vermeyeyim dedim Sukut-u Hayal' Alıntı: Lenovo hayırlı olsa bari Genişletmek için tıkla ... IBM den zarar gelmez
UpOneTR Üye frdgngr' Alıntı: daha 1 hafta önce gm discovery ile değişim yapıyordum ses arızası olunca vazgeçtim teli bozuk vermeyeyim dedim IBM den zarar gelmez Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın moto G diskavriden daha iyi
frdgngr' Alıntı: daha 1 hafta önce gm discovery ile değişim yapıyordum ses arızası olunca vazgeçtim teli bozuk vermeyeyim dedim IBM den zarar gelmez Genişletmek için tıkla ... iyi yapmışsın moto G diskavriden daha iyi
frdgngr Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: iyi yapmışsın moto G diskavriden daha iyi Genişletmek için tıkla ... aynen umarım isabet olur
Sukut-u Hayal' Alıntı: iyi yapmışsın moto G diskavriden daha iyi Genişletmek için tıkla ... aynen umarım isabet olur
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Ben teli alırsam direk gpe ye geçircem güncellemeyi google dan alcam bu konuyu daha fazla kirletmeyin
Ben teli alırsam direk gpe ye geçircem güncellemeyi google dan alcam bu konuyu daha fazla kirletmeyin
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Ben teli alırsam direk gpe ye geçircem güncellemeyi google dan alcam bu konuyu daha fazla kirletmeyin Genişletmek için tıkla ... gpe ?
Metalci Melek' Alıntı: Ben teli alırsam direk gpe ye geçircem güncellemeyi google dan alcam bu konuyu daha fazla kirletmeyin Genişletmek için tıkla ... gpe ?
frdgngr Üye Metalci Melek' Alıntı: Ben teli alırsam direk gpe ye geçircem güncellemeyi google dan alcam bu konuyu daha fazla kirletmeyin Genişletmek için tıkla ... hakan sensiz olmaz umarım sana da moto g gelir telleri şenlendirirsin kardeşim
Metalci Melek' Alıntı: Ben teli alırsam direk gpe ye geçircem güncellemeyi google dan alcam bu konuyu daha fazla kirletmeyin Genişletmek için tıkla ... hakan sensiz olmaz umarım sana da moto g gelir telleri şenlendirirsin kardeşim
Longplay Üye Arkadaslar bnm atrix in parmak izi okuyucusu bozuktu bide ekranim catladi ama calisiyor. Simdi garantiye yollasam parmak izi okuyucuyu yaparlar mi . yada urun degisir mi parca yok diyosunuz ?
Arkadaslar bnm atrix in parmak izi okuyucusu bozuktu bide ekranim catladi ama calisiyor. Simdi garantiye yollasam parmak izi okuyucuyu yaparlar mi . yada urun degisir mi parca yok diyosunuz ?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Şansını dene derim bende yolladım ama bunu burada yazma konuyu saptırmayalın
Longplay Üye Metalci Melek' Alıntı: Şansını dene derim bende yolladım ama bunu burada yazma konuyu saptırmayalın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardesim sagol
Metalci Melek' Alıntı: Şansını dene derim bende yolladım ama bunu burada yazma konuyu saptırmayalın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardesim sagol
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi gurkangumus1980' Alıntı: Şarj durumu ne durumda Genişletmek için tıkla ... Telefonum garantide
UpOneTR Üye gurkangumus1980' Alıntı: Yaw benim telimi nasıl bozarım bende göndereyim belki değiştirirler) Genişletmek için tıkla ... bozmana gerke yok stok rom yükle gönder atrix zaten bozuk :P
gurkangumus1980' Alıntı: Yaw benim telimi nasıl bozarım bende göndereyim belki değiştirirler) Genişletmek için tıkla ... bozmana gerke yok stok rom yükle gönder atrix zaten bozuk :P
gurkangumus1980 Üye Peki nediycem adamlara nasıl gnderdiniz.servis nerde.ben hepsiburadanda aldım.normalde hepsiburadaya gönderebiliyorum bildiğim kadarıyla onlarda servise gönderiyo
Peki nediycem adamlara nasıl gnderdiniz.servis nerde.ben hepsiburadanda aldım.normalde hepsiburadaya gönderebiliyorum bildiğim kadarıyla onlarda servise gönderiyo