kaderin25 Üye Metalci surda biseyler demisler anlamadim ben bi baksana sana zahmet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Metalci surda biseyler demisler anlamadim ben bi baksana sana zahmet Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ymz41 Üye Arkadaşlar cm 10.1 dün akşam 10 da cektim sarjdan şu An %50 sürekli sms ve internet sürekli açık nasıl
Arkadaşlar cm 10.1 dün akşam 10 da cektim sarjdan şu An %50 sürekli sms ve internet sürekli açık nasıl
Ymz41 Üye Bitane Saver uygulama yükledim baş edemedim napayım biraz faydası olur en azından diye düşündüm ama cok iyi bi uygulama DU battery Saver ismi
Bitane Saver uygulama yükledim baş edemedim napayım biraz faydası olur en azından diye düşündüm ama cok iyi bi uygulama DU battery Saver ismi
UpOneTR Üye Ymz41' Alıntı: Bitane Saver uygulama yükledim baş edemedim napayım biraz faydası olur en azından diye düşündüm ama cok iyi bi uygulama DU battery Saver ismi Genişletmek için tıkla ...
Ymz41' Alıntı: Bitane Saver uygulama yükledim baş edemedim napayım biraz faydası olur en azından diye düşündüm ama cok iyi bi uygulama DU battery Saver ismi Genişletmek için tıkla ...
Ymz41 Üye Blackmarttan prosunu indir kendine uygun ayarla Cleaner uygulamasıda var ayrıca süper bişey halen bitmedi :-)
Blackmarttan prosunu indir kendine uygun ayarla Cleaner uygulamasıda var ayrıca süper bişey halen bitmedi :-)
bilkurdu1 Üye Zaten bitmiyorki programi 1 ay kullandim sildim 1 haftadir kullaniyorum ayni pek bi fark yok bence sarj sorunu biraz psikolojik oldu gayet iyi sarj
Zaten bitmiyorki programi 1 ay kullandim sildim 1 haftadir kullaniyorum ayni pek bi fark yok bence sarj sorunu biraz psikolojik oldu gayet iyi sarj
Ymz41 Üye Denesinler arkadaşlar kesinlikle fark ediyor bence sabah şarj dan alıyordum akşam olmadan bitiyordu telden soğudum :-)
Denesinler arkadaşlar kesinlikle fark ediyor bence sabah şarj dan alıyordum akşam olmadan bitiyordu telden soğudum :-)
UpOneTR Üye Ymz41' Alıntı: Deneyenler? Genişletmek için tıkla ... yok pek bi etkisi olmadi eskisi gibi