HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Size güzel bir haber geliştiricinin veri kopması ile işi bitti daha sonraları biraz daha düzenlicek ama şuanlık bu kadarla kalıcak artık pil tüketimi üzerinde çalışacakmış
Size güzel bir haber geliştiricinin veri kopması ile işi bitti daha sonraları biraz daha düzenlicek ama şuanlık bu kadarla kalıcak artık pil tüketimi üzerinde çalışacakmış
Ymz41 Üye Pil çok önemli gercekten ben Son kernelle veri kopması falan hissetmiyorum zaten baya düzelmiş birazda pile ayar çekerse cok deli olur :-)
Pil çok önemli gercekten ben Son kernelle veri kopması falan hissetmiyorum zaten baya düzelmiş birazda pile ayar çekerse cok deli olur :-)
UpOneTR Üye Ymz41' Alıntı: Kernel güncellendi gençlerKernel güncellendi gençler Genişletmek için tıkla ... bize bildirmene gerek yok sen indir dene bi sorun gelisme var ise yaz öteki türlü niye güncellendi deyip duruyosun ?
Ymz41' Alıntı: Kernel güncellendi gençlerKernel güncellendi gençler Genişletmek için tıkla ... bize bildirmene gerek yok sen indir dene bi sorun gelisme var ise yaz öteki türlü niye güncellendi deyip duruyosun ?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Karışma arkadaş haber veriyor bende xda ya bakıp durumu kontrol ediyorum
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Karışma arkadaş haber veriyor bende xda ya bakıp durumu kontrol ediyorum Genişletmek için tıkla ... beta ne zaman geliyomuş :-P
Metalci Melek' Alıntı: Karışma arkadaş haber veriyor bende xda ya bakıp durumu kontrol ediyorum Genişletmek için tıkla ... beta ne zaman geliyomuş :-P
UpOneTR Üye Crushen' Alıntı: Eniyisi bu diyorlar geçiş yapanlar memnunmus Genişletmek için tıkla ... baska bi kernel projesi yok ki zaten o.O
Crushen' Alıntı: Eniyisi bu diyorlar geçiş yapanlar memnunmus Genişletmek için tıkla ... baska bi kernel projesi yok ki zaten o.O
Crushen Üye Ana konu olarak bakmistim özel ROM olarak :PXda da Motorola için başka bir kernel projesi cikartabilecegi yaziyor sanirsam
Ana konu olarak bakmistim özel ROM olarak :PXda da Motorola için başka bir kernel projesi cikartabilecegi yaziyor sanirsam
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Bi adam 4.4 için çalışcam felan dedi ama kaldrdılar konuyu Genişletmek için tıkla ... adam gibi 4+ beta istiyoruz 4.4 de gözümüz yok
fkcanbjk' Alıntı: Bi adam 4.4 için çalışcam felan dedi ama kaldrdılar konuyu Genişletmek için tıkla ... adam gibi 4+ beta istiyoruz 4.4 de gözümüz yok