aliemredogan Üye Bu ön kamera problemi için çözüm var mı? Tango hangouts falan hepsinde aynı sorun var
UpOneTR Üye aliemredogan' Alıntı: Bu ön kamera problemi için çözüm var mı? Tango hangouts falan hepsinde aynı sorun var Genişletmek için tıkla ... ters olması mi ?
aliemredogan' Alıntı: Bu ön kamera problemi için çözüm var mı? Tango hangouts falan hepsinde aynı sorun var Genişletmek için tıkla ... ters olması mi ?
aliemredogan Üye Tangoda ters ve ses görüntü bozuk baya kötü yani, hangoutsta da görüntü gidip geliyor
aliemredogan Üye Metalci Melek' Alıntı: Konuşmada mı? Genişletmek için tıkla ... Aynen konuşma başlayıp kamera açılınca sürekli gidip geliyor görüntü.. zaten kamerayı normal açıp ön kameraya dönünce de aynı durum var ben de görüntü gidip geliyor sürekli
Metalci Melek' Alıntı: Konuşmada mı? Genişletmek için tıkla ... Aynen konuşma başlayıp kamera açılınca sürekli gidip geliyor görüntü.. zaten kamerayı normal açıp ön kameraya dönünce de aynı durum var ben de görüntü gidip geliyor sürekli
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: beyler atrics veya 4.2.2 kullanan biri mount blade warbandı denyebilir mi açıyor mu diye? Genişletmek için tıkla ... yo oyle bisey ?
fkcanbjk' Alıntı: beyler atrics veya 4.2.2 kullanan biri mount blade warbandı denyebilir mi açıyor mu diye? Genişletmek için tıkla ... yo oyle bisey ?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Bizim tele uyumlu değil oyüzden görünmüyor Genişletmek için tıkla ... moto G dede yok apk yukledim açlmadi
Metalci Melek' Alıntı: Bizim tele uyumlu değil oyüzden görünmüyor Genişletmek için tıkla ... moto G dede yok apk yukledim açlmadi
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Sukut-u Hayal' Alıntı: moto G dede yok apk yukledim açlmadi Genişletmek için tıkla ... Zorlamamak lazım demekki
Sukut-u Hayal' Alıntı: moto G dede yok apk yukledim açlmadi Genişletmek için tıkla ... Zorlamamak lazım demekki