UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Anasını ağlatmış Genişletmek için tıkla ... bide sadece mesaj atip arada tapatalka baktım :-P
Metalci Melek' Alıntı: Anasını ağlatmış Genişletmek için tıkla ... bide sadece mesaj atip arada tapatalka baktım :-P
UpOneTR Üye yani ben pek fark görmyom atrixi brakip ona geçmek için ama tipi hoş arka kısm kavisli olması fakat alt kisimda tuş yok ve çok boş duruyo baya bi kisim var bosluk ama 4.4.2
yani ben pek fark görmyom atrixi brakip ona geçmek için ama tipi hoş arka kısm kavisli olması fakat alt kisimda tuş yok ve çok boş duruyo baya bi kisim var bosluk ama 4.4.2
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Beyler note 1 alıyımmı atrixi verip Genişletmek için tıkla ... üste ne kadar vercen?
fkcanbjk' Alıntı: Beyler note 1 alıyımmı atrixi verip Genişletmek için tıkla ... üste ne kadar vercen?
Fatic Üye 125-150 felan indrsem değer mi note2 var kzarkdasmda cok hosuma gtti ama pahali geldi birine bakiyorm
125-150 felan indrsem değer mi note2 var kzarkdasmda cok hosuma gtti ama pahali geldi birine bakiyorm
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi Hayırlı olsun şimdiden sen telefonu aldığın gün beta kernel çıkıp cm11 rom çıkarmış ne gülerdim
UpOneTR Üye fkcanbjk' Alıntı: Note almak için 100tlde anlastm haftaaici gidip alacagm Herhalde Genişletmek için tıkla ... 100 olur al şimdiden hayırlı olsun umarım orunsuz olur
fkcanbjk' Alıntı: Note almak için 100tlde anlastm haftaaici gidip alacagm Herhalde Genişletmek için tıkla ... 100 olur al şimdiden hayırlı olsun umarım orunsuz olur