-efşan Üye ynsemrekose' Alıntı: yahu gidin allasen seceremizi mi çıkaracanız bu nedir ya abuk subuk konular herkeste melankolik melankolik mesajlar yazmış hey allahım Genişletmek için tıkla ...
ynsemrekose' Alıntı: yahu gidin allasen seceremizi mi çıkaracanız bu nedir ya abuk subuk konular herkeste melankolik melankolik mesajlar yazmış hey allahım Genişletmek için tıkla ...
N1C<-lazımdeğil Üye Pondusss' Alıntı: ciddi göründüğün doğru ama bence sert biri değilsin Genişletmek için tıkla ... +1 adam forumda çok cool takılıyor
Pondusss' Alıntı: ciddi göründüğün doğru ama bence sert biri değilsin Genişletmek için tıkla ... +1 adam forumda çok cool takılıyor
berk2010_2 Üye Kendimi ovmek gibi olacak ama Atletik, Caliskan, Sempatik, fazla gülen (tum sempatikligimi yok ediyorum ) hayata olumlu bakan, Duygusal. hepsini arkadaslarim soyluyor.
Kendimi ovmek gibi olacak ama Atletik, Caliskan, Sempatik, fazla gülen (tum sempatikligimi yok ediyorum ) hayata olumlu bakan, Duygusal. hepsini arkadaslarim soyluyor.
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap HaqperesT' Alıntı: sen bi tanesin. Seni eklemek icin telif ucreti odemek lazim Genişletmek için tıkla ...
HaqperesT' Alıntı: sen bi tanesin. Seni eklemek icin telif ucreti odemek lazim Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Çevremdekiler çok sakin olduğumu söylerler..Bazen hüzünlü ama çoğu zaman mutluyum..Hele ki onunla buluşunca ( R )
Çevremdekiler çok sakin olduğumu söylerler..Bazen hüzünlü ama çoğu zaman mutluyum..Hele ki onunla buluşunca ( R )
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: neyse yaa yazmaktan vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum seni, en azından biraz.
L-LumieRe' Alıntı: neyse yaa yazmaktan vazgeçtim Genişletmek için tıkla ... ben biliyorum seni, en azından biraz.
L-LumieRe Üye Pondusss' Alıntı: ben biliyorum seni, en azından biraz. Genişletmek için tıkla ... soyle bakım bende bileyim
Pondusss' Alıntı: ben biliyorum seni, en azından biraz. Genişletmek için tıkla ... soyle bakım bende bileyim
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: soyle bakım bende bileyim Genişletmek için tıkla ... çok basit şeylere sevinebiliyor ya da sinirlebiliyorsun Bildi mi
L-LumieRe' Alıntı: soyle bakım bende bileyim Genişletmek için tıkla ... çok basit şeylere sevinebiliyor ya da sinirlebiliyorsun Bildi mi