Nef'i Üye Acıma duygusu yok diye niçin kendine zarar veriyo Hem hissedince kendine zarar verirsin acı duygusundan hoşlanıyorsan ?
Acıma duygusu yok diye niçin kendine zarar veriyo Hem hissedince kendine zarar verirsin acı duygusundan hoşlanıyorsan ?
dufy85 Üye pelın_' Alıntı: yok bıraktım artık bunu gorunce hep o kızın tırnakları gelıyo aklıma Genişletmek için tıkla ... aynen benimde.
pelın_' Alıntı: yok bıraktım artık bunu gorunce hep o kızın tırnakları gelıyo aklıma Genişletmek için tıkla ... aynen benimde.
LuckyDALT0N Üye Allah şifa versin,açlık en fazla afrikada var sanıyordum,meğer avrupadada kendini yicek kadar fazlaymış
Allah şifa versin,açlık en fazla afrikada var sanıyordum,meğer avrupadada kendini yicek kadar fazlaymış
Cezzbedici3 Üye konu açıldığında parmakları zaten gitmişti aradan ne kadar zaman geçti kız eğer o hızla yemeye devam ettiyse şuan kızdan geriye bişey kalmamıştır ----------Eklendi @ 19:41:01 ---------- Yazıldı @ 19:40:28 ---------- kendini başını ye ----------Eklendi @ 19:41:37 ---------- Yazıldı @ 19:41:01 ---------- allahım böyle bişeyle dalga geçtiğim için beni affet ama tutamadım kendimi çok komiğime geldi be
konu açıldığında parmakları zaten gitmişti aradan ne kadar zaman geçti kız eğer o hızla yemeye devam ettiyse şuan kızdan geriye bişey kalmamıştır ----------Eklendi @ 19:41:01 ---------- Yazıldı @ 19:40:28 ---------- kendini başını ye ----------Eklendi @ 19:41:37 ---------- Yazıldı @ 19:41:01 ---------- allahım böyle bişeyle dalga geçtiğim için beni affet ama tutamadım kendimi çok komiğime geldi be