EXCOBAR Üye İnsanlar başaklara benzer içi boşken başları yukarda,içi dolu iken başları eğik.. aklıma geliyor.Ama tek kelime olduğu için: şarap
İnsanlar başaklara benzer içi boşken başları yukarda,içi dolu iken başları eğik.. aklıma geliyor.Ama tek kelime olduğu için: şarap
mavizeybek Üye Konu Sahibi mavi zeybek fbı diyince benim aklıma siverek geliyor sen anlarsın Genişletmek için tıkla ... arkadaş burada bana bir atıfta bulunmuş ama ben anlayamadım galiba diyarbakır fenerbahçe maçını hatırladı. düzeltme ben Fbı ı dalgınlığıma gelip Fb diye okuyunca böle oldu onur msj alınmıştır Sİverek Police Department bağ
mavi zeybek fbı diyince benim aklıma siverek geliyor sen anlarsın Genişletmek için tıkla ... arkadaş burada bana bir atıfta bulunmuş ama ben anlayamadım galiba diyarbakır fenerbahçe maçını hatırladı. düzeltme ben Fbı ı dalgınlığıma gelip Fb diye okuyunca böle oldu onur msj alınmıştır Sİverek Police Department bağ
mavizeybek Üye Konu Sahibi Famke Jannsen (X_men De Oyanayan bi kız Vardı ya işte o orjinal adını unuttum Kızıl saçlı olan)