ka_za Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: tabikide Genişletmek için tıkla ... Hersoru niye 1 değilde 2 puan mantıklı bi aciklamasi var mi
Hıgh_Voltage27' Alıntı: tabikide Genişletmek için tıkla ... Hersoru niye 1 değilde 2 puan mantıklı bi aciklamasi var mi
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi ka_za' Alıntı: Hersoru niye 1 değilde 2 puan mantıklı bi aciklamasi var mi Genişletmek için tıkla ... çünkü yarışma 10 gün sürecek %100 üzerinden değerlendirlecek günlük 5 sorudan toplam 50 soru yapar ke ösym' ye benzedi
ka_za' Alıntı: Hersoru niye 1 değilde 2 puan mantıklı bi aciklamasi var mi Genişletmek için tıkla ... çünkü yarışma 10 gün sürecek %100 üzerinden değerlendirlecek günlük 5 sorudan toplam 50 soru yapar ke ösym' ye benzedi
ka_za Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: çünkü yarışma 10 gün sürecek %100 üzerinden değerlendirlecek günlük 5 sorudan toplam 50 soru yapar ke ösym' ye benzedi Genişletmek için tıkla ... Peki ilk 10 sorunun %35 i sonraki 20 nin %45 i 20 so.. Tamam neyse
Hıgh_Voltage27' Alıntı: çünkü yarışma 10 gün sürecek %100 üzerinden değerlendirlecek günlük 5 sorudan toplam 50 soru yapar ke ösym' ye benzedi Genişletmek için tıkla ... Peki ilk 10 sorunun %35 i sonraki 20 nin %45 i 20 so.. Tamam neyse
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi ka_za' Alıntı: Peki ilk 10 sorunun %35 i sonraki 20 nin %45 i 20 so.. Tamam neyse Genişletmek için tıkla ... aklından bile geçirme not 2 yi oku
ka_za' Alıntı: Peki ilk 10 sorunun %35 i sonraki 20 nin %45 i 20 so.. Tamam neyse Genişletmek için tıkla ... aklından bile geçirme not 2 yi oku
x-scarface Üye Ben bi tane cevaplar keyfime bakarım gençler yarışsın - - - Eklendi - - - Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P
Ben bi tane cevaplar keyfime bakarım gençler yarışsın - - - Eklendi - - - Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Ben bi tane cevaplar keyfime bakarım gençler yarışsın Genişletmek için tıkla ... en iyisi 0 almaktan iyidir
x-scarface' Alıntı: Ben bi tane cevaplar keyfime bakarım gençler yarışsın Genişletmek için tıkla ... en iyisi 0 almaktan iyidir
x-scarface Üye Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P - - - Eklendi - - - La ne oluyo bu operaya yine yaav!
Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P - - - Eklendi - - - La ne oluyo bu operaya yine yaav!
ka_za Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: aklından bile geçirme not 2 yi oku Genişletmek için tıkla ... Yalnız not2 bana çok ters baya risk altindayim
Hıgh_Voltage27' Alıntı: aklından bile geçirme not 2 yi oku Genişletmek için tıkla ... Yalnız not2 bana çok ters baya risk altindayim
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Ben bi tane cevaplar keyfime bakarım gençler yarışsın - - - Eklendi - - - Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P Genişletmek için tıkla ... yok doğru sendemi büyük küçüğe taktın yoksa - - - Eklendi - - - ka_za' Alıntı: Yalnız not2 bana çok ters baya risk altindayim Genişletmek için tıkla ... dikkat et ka_za yapma - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P - - - Eklendi - - - La ne oluyo bu operaya yine yaav! Genişletmek için tıkla ... operada değil site geç yanıt veriyo akşamları
x-scarface' Alıntı: Ben bi tane cevaplar keyfime bakarım gençler yarışsın - - - Eklendi - - - Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P Genişletmek için tıkla ... yok doğru sendemi büyük küçüğe taktın yoksa - - - Eklendi - - - ka_za' Alıntı: Yalnız not2 bana çok ters baya risk altindayim Genişletmek için tıkla ... dikkat et ka_za yapma - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Aynen benim nickide yanlış yazmışsın güzel kardeşim :P - - - Eklendi - - - La ne oluyo bu operaya yine yaav! Genişletmek için tıkla ... operada değil site geç yanıt veriyo akşamları
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Arkadaşlar takmış ya bende takayım dedim yok yok büyük olmuş küçük olmuş mühim değil. Genişletmek için tıkla ... sende not 2 yi oku ha bu arada operanın önbellğni temizle lag atıyo
x-scarface' Alıntı: Arkadaşlar takmış ya bende takayım dedim yok yok büyük olmuş küçük olmuş mühim değil. Genişletmek için tıkla ... sende not 2 yi oku ha bu arada operanın önbellğni temizle lag atıyo
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi SorgulayanAdam' Alıntı: kesin diskalifiye olurum zati bisi yazıyorum ortalık karman curman oluyor Genişletmek için tıkla ... dikkat et Sorgulanma
SorgulayanAdam' Alıntı: kesin diskalifiye olurum zati bisi yazıyorum ortalık karman curman oluyor Genişletmek için tıkla ... dikkat et Sorgulanma
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi KarakuleKajmer' Alıntı: sınır dolmuş oysaki katılacaktım Genişletmek için tıkla ... bi sonrakine inşallah - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Ben forumda yeni değilim dostum sorun yok Genişletmek için tıkla ... sen ne sandın bilmiyorum ama benim sorun AVEA dan bizim evin oraya baz istasyonu kurdursam yine çekmez bune la güya merkezdeyiz akşamları böyle oluyo
KarakuleKajmer' Alıntı: sınır dolmuş oysaki katılacaktım Genişletmek için tıkla ... bi sonrakine inşallah - - - Eklendi - - - x-scarface' Alıntı: Ben forumda yeni değilim dostum sorun yok Genişletmek için tıkla ... sen ne sandın bilmiyorum ama benim sorun AVEA dan bizim evin oraya baz istasyonu kurdursam yine çekmez bune la güya merkezdeyiz akşamları böyle oluyo
Hıqh_VoLTaqe27 Üye Konu Sahibi x-scarface' Alıntı: Onu demiyorum ki ben not2 yi oku demişsin ona dedim Genişletmek için tıkla ... he anladım olur paşam bişey diyemem
x-scarface' Alıntı: Onu demiyorum ki ben not2 yi oku demişsin ona dedim Genişletmek için tıkla ... he anladım olur paşam bişey diyemem
SorgulayanAdam Üye Hıgh_Voltage27' Alıntı: bi sonrakine inşallah - - - Eklendi - - - sen ne sandın bilmiyorum ama benim sorun AVEA dan bizim evin oraya baz istasyonu kurdursam yine çekmez bune la güya merkezdeyiz akşamları böyle oluyo Genişletmek için tıkla ... benim odanın karşısında baz İstasyonu var ve ben günün tamami odamdayim
Hıgh_Voltage27' Alıntı: bi sonrakine inşallah - - - Eklendi - - - sen ne sandın bilmiyorum ama benim sorun AVEA dan bizim evin oraya baz istasyonu kurdursam yine çekmez bune la güya merkezdeyiz akşamları böyle oluyo Genişletmek için tıkla ... benim odanın karşısında baz İstasyonu var ve ben günün tamami odamdayim