adler03
Üye
-
Konu Sahibi
-
filmin sonunu direk yazmışsın. filmi izleyenler olabilir. filmi izlemeyenler okumasın diye uyarabilirdin
filme dönecek olursak hristiyanlıkta kıyamet nasıl kopuyor bilmiyorum. belki dediğin doğru olabilir.
ama ben filmin sonunu hiç beğenmedim. çok basit kaçmış. filmin sonlarına kadar uzaylılar yok. film daha çok gerilim - korku çizgisinde gidiyor. daha sonra bilim-kurgu filmi gibi uzaylılar geliyor. bence çok saçma.
Buacaba seneye kaptan amerika 3 cikacakmi
Teşekkürler sonu kotu bitti ya kiz öldü örümcek adamdaBuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbakarsak 2016 umarım kış askeri gibi güzel olur
Daha çok spoilera gerek yok daha izlememiştim örümcek adamıTeşekkürler sonu kotu bitti ya kiz öldü örümcek adamda
hahaha [emoji2]Daha çok spoilera gerek yok daha izlememiştim örümcek adamı
Bugünlerde izleyecektim gerek kalmadı sanırımhahaha [emoji2]
Alttarafi sonunu anlattim sonunda henri kaçırıyor sevgilisini saat kulesi var orda dovusuyolar felan kiz düşüyor yere agiyla onu kurtariyor ama sonra carka sıkısiyor agi kopuyor kiz yere dusup oluyor[emoji2] anlatmassam icimde kalirdiBugünlerde izleyecektim gerek kalmadı sanırım
bastan anlatim istersen[emoji2]Henry kaçırıyordan sonrasını okumdadım hahaha 2 spoiler aldım sadece
Yeterli bu kadar teşekkürlerbastan anlatim istersen[emoji2]
baska film anlatim[emoji2]Yeterli bu kadar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?