kedim çok bulaşık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu kız ciddi anlamda yer bu kediyi boşver verme sen buna

Tepkiler: uran22

minoo

Üye
Mert çık sen aradan. Valla bak annemler izin vermese de doğum günüme az kaldı nasılsa. Derim hediye geldi ne yapayım atayım mı hayvanı. Ooo kedi kalır yuppiiii

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi bu deliye kedi verilir mi baksana bir tipe

uran22

Üye
    Konu Sahibi
tuvaletini kesinlikle evin içine yapmadı şu ana kadar balkonda yerine yapıyor tuvaleti gelince kapıyı tırmalıyor veya miyavlıyor biri ona kızınca başkası odaya girerse ona şikayet eder gibi mırmır miyavlıyor ve sürekli üstümde dolaşıyorum şu anda uyuyor her zmanki gibi kucağımda

minoo

Üye
Ya ölürüm ben ona ama ya. İsmi ne? Ya bana versene onu. Ciddi ciddi söylüyorum.

uran22

Üye
    Konu Sahibi
izin verirse ailem veririm ama tam bir ismi yok yani karışık bir durum babam cats diyor ben kot (rusça kedi) diyorum ama adı rengin

minoo

Üye
izin verirse ailem veririm ama tam bir ismi yok yani karışık bir durum babam cats diyor ben kot (rusça kedi) diyorum ama adı rengin

Rengin mii çok gzelmiş ismi de.. Tamam o zaman şöyle yapalım benim doğum günüme kadar aileni ikna etmeye çalış. 3 hafta var. Edebilirsen d.günü hediyesi diye yutturcam bizimkilere çünkü. Olur mu?

Tepkiler: uran22

uran22

Üye
    Konu Sahibi

Rengin mii çok gzelmiş ismi de.. Tamam o zaman şöyle yapalım benim doğum günüme kadar aileni ikna etmeye çalış. 3 hafta var. Edebilirsen d.günü hediyesi diye yutturcam bizimkilere çünkü. Olur mu?
olur
ayriyetten daha önce kedi bakmadım ama arkadaşım erkek olduğunu söyledi

Revengeful

Emekli Yönetici
Yavruyken belli olmuyor mu cinsiyeti. kediyi inceleyin biraz

minoo

Üye
olur
ayriyetten daha önce kedi bakmadım ama arkadaşım erkek olduğunu söyledi

Veterinere götürdn mü peki hiç? inşallah erkektir ya. Yazık hayvanı kısırlaştırmak da olmaz. Sokağa da bırakılmaz. Murat'ın dediği gibi bir çok yavrusu olur. E onlara da bakılmaz. Erkektir umarm.

Revengeful

Emekli Yönetici

Veterinere götürdn mü peki hiç? inşallah erkektir ya. Yazık hayvanı kısırlaştırmak da olmaz. Sokağa da bırakılmaz. Murat'ın dediği gibi bir çok yavrusu olur. E onlara da bakılmaz. Erkektir umarm.

Mart ayı gelirse ve evden kaçarsa napacan ? hadi geri döndü diyelim. Dişinin ailesi sizin evi basarsa nolacak ?

minoo

Üye
Meeert cıvıtmaa.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben doğruları söylüyorum.

uran22

Üye
    Konu Sahibi
veterinere pazartesi gidicek ama beni ısırdı bu şimdi kuduz falan olur muyum offf

minoo

Üye
Sen kediyi bi veterinere götür. Nasıl ısırdı yahu?

Revengeful

Emekli Yönetici
En yakın Devlet hastanesinin İntaniye bölümüne başvur

uran22

Üye
    Konu Sahibi
severken ısırdı biraz fazla sıktım sanırsam büyük bisi yok veterinere gidince anlaşılır Zaten bisi olup olmadığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...