Kedi mi Köpek mi ??

Kedi mi Köpek mi ??
apartmanda beslemek için kedi mi ? yoksa köpek mi ? daha iyi tercih olur ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Kedi daha iyi bir tercih olur. Köpek sıkılır, bunalır evin içinde.. Kedi gene idare eder

Revengeful

Emekli Yönetici
Yani.. kedi gene evde kumu bulur bırakır oraya Köpeği çıkarmazsan dışarı evin vay haline Kedide her yeri tırmalar ama

Yani.. kedi gene evde kumu bulur bırakır oraya Köpeği çıkarmazsan dışarı evin vay haline Kedide her yeri tırmalar ama

evet bide köpeklere tuvalet eğitimi vermekte uzun sürüyor. eğitene kadar evin halini düşünemiyorum
bana tatlı, sahibine bağlı bir kedi türü söyler misin

----------Eklendi @ 17:23:23 ---------- Yazıldı @ 17:09:38 ----------

iran kedisi almaya karar verdim sence nasıl ?

Oğuzhan

Üye
kedi daha iyidir kopege eziyet olur apartmanda beslemek hem kediyi disari cikarip gezdirme gibi bir durum yok ayrica kopek evde kotu kokar kedi kotu kokmaz ----------Eklendi @ 17:32:37 ---------- Yazıldı @ 17:29:23 ---------- hmm iyidir iran kedisi bir de barinaktan al petshoptan alma barinaktakilerin sevgiye daha cok ihtiyaclari var gerci orda iran kedisi bulamazsin

apartman için uygun bi köpek buldum da buda kız köpeği gibi erkeğe gider mi bilmem. yahşi cazibe dizisinde sarışın kızın köpeği paris Yorkshire Terrier

Revengeful

Emekli Yönetici
Köpek dediğin büyük olur ya

bide golden var. golden ları çok seviyorum aslında ama büyüdükleri zaman napıcam bilmiyorum, fazla büyümeyen köpek istiyorum
bide şu tuvalet derdi var ya .s kediler daha iyi gibi hem tuvalet derdi yok hem küçükler. aslında köpekleri daha çok seviyorum da napalım.

----------Eklendi @ 19:03:00 ---------- Yazıldı @ 18:57:46 ----------

Köpek dediğin büyük olur ya

evet ama apartmanda beslicem napalım. bide apartmandakiler şikayet felan ederse.. zaten köpek olursa ben onu her gün gezdiririm 2-3 saat olmadı 4-5 saat ama geri kalan saatler evde durur mu ki

Revengeful

Emekli Yönetici
Daha bunun çiftleşme dönemleri olacak o daha fena

Her ikisini de besleye bilirisn köpek dışarda kedi evin içinde olur.

1,5 yaşındaki iran kedisi var alsam mı kararsızım. yaşı fazla büyük gibi bana alışır mı ? aslında yavru istiyordum ama neyse.. bakalım.

Oğuzhan

Üye
iran kedisi var mı dır ?
sanmam onlar cins kedi cunku ama cok tatli seyler oluyo dusunsene annesi olmus kucuk yavru kedi aldigini sevgi verirsin falan bakarsin ona orada sevgiye ihtiyaci olan o kadar cok hayvan oluyo ki off nasil anlattim yalniz ya bence pet shop tan alma

sanmam onlar cins kedi cunku ama cok tatli seyler oluyo dusunsene annesi olmus kucuk yavru kedi aldigini sevgi verirsin falan bakarsin ona orada sevgiye ihtiyaci olan o kadar cok hayvan oluyo ki off nasil anlattim yalniz ya bence pet shop tan alma

kedilerin içinde bir tek iran kedisi hoşuma gidiyo

----------Eklendi @ 19:42:46 ---------- Yazıldı @ 19:39:00 ----------

pelın_

ikiside diyil:O)