KayraBey
Üye
-
Konu Sahibi
-
Seni bizim sokakta fifti sent dinlerken görmüşler işte şimdi yavaştan bize uymaya başladın adamımLanet olsun dostoom bu ne hâl
Bakarız abiTükkana sen mi bakacan
Amin.Gittik ve geldik Allah (c.c) kıldığınız namazları ettiğiniz duaları kabul buyursun.
Boş ver abi g3 alUla bir telefon alamadım gitti be. Casper Via v8 var alsam mı acaba 890 gayme
Para yerinde durmuyor kanka. Sürekli birşey çıkıyor para oraya gidiyorBoş ver abi g3 al
Bilirim abeyPara yerinde durmuyor kanka. Sürekli birşey çıkıyor para oraya gidiyor
2 tane yaprak var abisiDede senin kaç çocuk var
Şimdi önceki buluşma konularına baktım. Büyük oranda anneye çekmişler sanırım yakışıklılar bildiğin sarı sen esmersin2 tane yaprak var abisi
Aynen öyle. Benden hiç bir şey almamışlar. Ama iyi olmuş. Özellikle gözleri. Artık babaların pek etkisi kalmadı bu işlerde. Herşeyi anneler belirliyorŞimdi önceki buluşma konularına baktım. Büyük oranda anneye çekmişler sanırım yakışıklılar bildiğin sarı sen esmersinBende de tam tersi anne esmer baba sarışın ,ben esmer Çocuklar en çok anneye mi çekiyor yahu ten yönünden Bak bir tespitte bulundum
bence Yanlış Gören biri olarak çocuklar aynı sen huylarıdaAynen öyle. Benden hiç bir şey almamışlar. Ama iyi olmuş. Özellikle gözleri. Artık babaların pek etkisi kalmadı bu işlerde. Herşeyi anneler belirliyor
Bu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçembence Yanlış Gören biri olarak çocuklar aynı sen huylarıda
Bizi etmeBu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçem
Belki üniversite de abi bu bir yıl olmaz
Eylül sonuna doğruBu arada iki erkekimi de gördü @Nextman ... Abi eylül sonuna doğru büyük ihtimalle Selimpaşa da olacağım. @papakudioflu ile seni mangala davet etçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?