Invoke Üye -Akıncı' Alıntı: Eski yetkilerim yok kitlerdim çoktan Genişletmek için tıkla ... Bana pm atsan kilitlerdim hacı
-Akıncı' Alıntı: Eski yetkilerim yok kitlerdim çoktan Genişletmek için tıkla ... Bana pm atsan kilitlerdim hacı
Akıncı Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bana pm atsan kilitlerdim hacı Genişletmek için tıkla ... Yormak istemedim seni
Invoke Üye Dede' Alıntı: Nasıldı ama yaşlı olana küçük verdim Genişletmek için tıkla ... Bana niye atmıyon abi selfieni
Dede' Alıntı: Nasıldı ama yaşlı olana küçük verdim Genişletmek için tıkla ... Bana niye atmıyon abi selfieni
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Gördün mü Genişletmek için tıkla ... Yok la. Ölüyom sıcaktan, öylesine yazdım.
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Yok la. Ölüyom sıcaktan, öylesine yazdım. Genişletmek için tıkla ... He ya çok fena
-qarapapaq-' Alıntı: Yok la. Ölüyom sıcaktan, öylesine yazdım. Genişletmek için tıkla ... He ya çok fena
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ee nabıyon hacı Genişletmek için tıkla ... Derslerden kurtulma qeyf + yatış sen napıyon
-qarapapaq-' Alıntı: Ee nabıyon hacı Genişletmek için tıkla ... Derslerden kurtulma qeyf + yatış sen napıyon
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Gördün mü Genişletmek için tıkla ... Gördü dünür gördü Nüyüklü küçüklü
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: Gidiyim ben o zaman Genişletmek için tıkla ... Nereye yahu buralarda severiz
Akıncı Üye TheFenomen' Alıntı: Nereye yahu buralarda severiz Genişletmek için tıkla ... O zaman @Dede gitsin birimiz gidecek
TheFenomen' Alıntı: Nereye yahu buralarda severiz Genişletmek için tıkla ... O zaman @Dede gitsin birimiz gidecek
Enes Üye -Akıncı' Alıntı: O zaman @Dede gitsin birimiz gidecek Genişletmek için tıkla ... Ben ona yolladım zaten gelsin hele bi
-Akıncı' Alıntı: O zaman @Dede gitsin birimiz gidecek Genişletmek için tıkla ... Ben ona yolladım zaten gelsin hele bi