Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: El ele verirsek kilitleyebiliriz belki, ikimizin yetkilerini birleştirirsek belki olur Genişletmek için tıkla ... Bir kişi daha lazım ya da hile yazalım
Emrgncy112' Alıntı: El ele verirsek kilitleyebiliriz belki, ikimizin yetkilerini birleştirirsek belki olur Genişletmek için tıkla ... Bir kişi daha lazım ya da hile yazalım
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: Bir kişi daha lazım ya da hile yazalım Genişletmek için tıkla ... Dede den yardım alalım
-Akıncı' Alıntı: Bir kişi daha lazım ya da hile yazalım Genişletmek için tıkla ... Dede den yardım alalım
KayraBey Üye Konu Sahibi SHS' Alıntı: Yemek sonrası çay yok mu burda? Genişletmek için tıkla ... Kaçak çay var içen mi
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Abi seçim telaşı işte kusura bakma anca geldim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır, sen de mi adaydın yoksa.. pusulada göremedim seni
Dede' Alıntı: Abi seçim telaşı işte kusura bakma anca geldim Genişletmek için tıkla ... Hayırdır, sen de mi adaydın yoksa.. pusulada göremedim seni
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır, sen de mi adaydın yoksa.. pusulada göremedim seni Genişletmek için tıkla ... Sakallı aday yoktu
Emrgncy112' Alıntı: Hayırdır, sen de mi adaydın yoksa.. pusulada göremedim seni Genişletmek için tıkla ... Sakallı aday yoktu
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: Sakallı aday yoktu Genişletmek için tıkla ... o yoktu ama onu temsil edecek biri vardı
İhtiyar007' Alıntı: Sakallı aday yoktu Genişletmek için tıkla ... o yoktu ama onu temsil edecek biri vardı
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Oy pusulasıyla selfie yapmış foto attı bana vatsaptan Genişletmek için tıkla ... Nasıldı ama yaşlı olana küçük verdim
TheFenomen' Alıntı: Oy pusulasıyla selfie yapmış foto attı bana vatsaptan Genişletmek için tıkla ... Nasıldı ama yaşlı olana küçük verdim
İhtiyar007 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ağalar. Mekanda bize de yer var mı? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Ayfon hayırlı olsun
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ağalar. Mekanda bize de yer var mı? Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Ayfon hayırlı olsun
Akıncı Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ağalar. Mekanda bize de yer var mı? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı ağam aygılar:
OttomaN TigeR' Alıntı: Selamünaleyküm ağalar. Mekanda bize de yer var mı? Genişletmek için tıkla ... Olmaz mı ağam aygılar: