KayraBey Üye Konu Sahibi MaxipmaN' Alıntı: işten mi çıktın Genişletmek için tıkla ... Evet Evdeyim oh.
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Evet Evdeyim oh. Genişletmek için tıkla ... Offfff... şöyle bir yorgunluk kahvesi....
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: kendini dede zannedenler girmesin. Genişletmek için tıkla ... Dede olunmaz doğulur diyorsun yani somurtukk' Alıntı: Dedecik Genişletmek için tıkla ... cik ne Ezgi Gitti bütün karizma
-Akıncı' Alıntı: kendini dede zannedenler girmesin. Genişletmek için tıkla ... Dede olunmaz doğulur diyorsun yani somurtukk' Alıntı: Dedecik Genişletmek için tıkla ... cik ne Ezgi Gitti bütün karizma
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: Dede olunmaz doğulur diyorsun yani Genişletmek için tıkla ... Gereksizlerin tek dedesi var başka dedesi olamaz.Yani doğulur!
Emrgncy112' Alıntı: Dede olunmaz doğulur diyorsun yani Genişletmek için tıkla ... Gereksizlerin tek dedesi var başka dedesi olamaz.Yani doğulur!
somurtukk Üye Emrgncy112' Alıntı: Dede olunmaz doğulur diyorsun yani cik ne Ezgi Gitti bütün karizma Genişletmek için tıkla ... Sevimlilik katayım dedimdi O zaman şöyle diyelim; Alemin kralı DEDE
Emrgncy112' Alıntı: Dede olunmaz doğulur diyorsun yani cik ne Ezgi Gitti bütün karizma Genişletmek için tıkla ... Sevimlilik katayım dedimdi O zaman şöyle diyelim; Alemin kralı DEDE
Emrgncy Üye somurtukk' Alıntı: Sevimlilik katayım dedimdi O zaman şöyle diyelim; Alemin kralı DEDE Genişletmek için tıkla ... Hah şimdi oldi Hastasıyız Dedeeee....
somurtukk' Alıntı: Sevimlilik katayım dedimdi O zaman şöyle diyelim; Alemin kralı DEDE Genişletmek için tıkla ... Hah şimdi oldi Hastasıyız Dedeeee....
Türe Üye Emrgncy112' Alıntı: Hah şimdi oldi Hastasıyız Dedeeee.... Genişletmek için tıkla ... Abim nerelerdeydin
Emrgncy112' Alıntı: Hah şimdi oldi Hastasıyız Dedeeee.... Genişletmek için tıkla ... Abim nerelerdeydin
Emrgncy Üye somurtukk' Alıntı: Dede'nin yeri ama Dede yok Genişletmek için tıkla ... Dede işten geldi yorgun
Türe Üye Emrgncy112' Alıntı: Ben hep buralardayım koçum Genişletmek için tıkla ... Bir ara yoktun abi
Emrgncy Üye Türe' Alıntı: Bir ara yoktun abi Genişletmek için tıkla ... Bir aylığına uzaklaşmıştım, yoksa buralardayım ama, uzaktan seyretmeyle yetiniyorum.. Ortamı bulunca da dalıyorum hemen
Türe' Alıntı: Bir ara yoktun abi Genişletmek için tıkla ... Bir aylığına uzaklaşmıştım, yoksa buralardayım ama, uzaktan seyretmeyle yetiniyorum.. Ortamı bulunca da dalıyorum hemen
KayraBey Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Offfff... şöyle bir yorgunluk kahvesi.... Genişletmek için tıkla ... Kahve sevmem ben abi
Emrgncy112' Alıntı: Offfff... şöyle bir yorgunluk kahvesi.... Genişletmek için tıkla ... Kahve sevmem ben abi