Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
Öldürdüm onudedemiz nirdeegerçi dede olcak kadar yaşlı dil ama mubarek adam dede hazretleri
seni terbiyesiz gücün dedelere yeter anca demi görürsün sen birincisi tokat herşeyin üstesinden gelirÖldürdüm onu
seni terbiyesiz gücün dedelere yeter anca demi görürsün sen birincisi tokat herşeyin üstesinden gelirikincisi zopa dayağı iyi gelir üç silahla da taradık mı iş bitti
daha msn tokadıyla duvarı yıkarız sonra silahla da için dışın birbirine karışır çabuk tevbe etBoş iş bunlar Ben direk şu pozisyona geçeceğim için
Bana mı dedindaha msn tokadıyla duvarı yıkarız sonra silahla da için dışın birbirine karışır çabuk tevbe et
rokete de osmanlı tokadı atarız cigerBana mı dedinBenden sana hediye Roketi ye afiyet olsun
Atsanarokete de osmanlı tokadı atarız ciger
attım tokadı tamam mıAtsana
Oraya da attım bi taneattım tokadı tamam mıbu füze gide gide türksat 2/ayı vurmasın mı al başına belayı şimdi Allahtan türkcat 3/aya gitmemiş
türksat 4/a ya başlamışlar bileOraya da attım bi taneKesicem la tv yayınınızı
Üretim yerine yolladım bi tanetürksat 4/a ya başlamışlar bilehelal sana
böle gidrrse internet de gitcek sonra elveda maxi ama hotbirde çeviririm ben yönüÜretim yerine yolladım bi taneNasıl olsa ABD beleşe veriyo herşeyi isterim bi kaç tane daha verir
Çevir çevirböle gidrrse internet de gitcek sonra elveda maxi ama hotbirde çeviririm ben yönü
o gönderdiğine de tokad atarız uzayda uydu çokÇevir çevirKökten çözüm direk senin evi bombalayayım en iyisi
Tamam yolladım sizin eve de bi taneo gönderdiğine de tokad atarız uzayda uydu çok
freamceaya döndürürüm bende yönüTamam yolladım sizin eve de bi taneİnşallah hotbird e gider
Evsiz kaldım son paramı da cigaraya yatırdımfreamceaya döndürürüm bende yönühatta tokadı öle bi atım ki sizin evin orda güm güm güm
evsiz kaldıysanEvsiz kaldım son paramı da cigaraya yatırdımİstiyon mu sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?