Enes Üye Dede' Alıntı: Ben rahatım çok şükür. Putperest olanlar düşünsün Genişletmek için tıkla ... Neyse normal muhabbete devam
Dede' Alıntı: Ben rahatım çok şükür. Putperest olanlar düşünsün Genişletmek için tıkla ... Neyse normal muhabbete devam
KayraBey Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Niye, onlar hazır olda mı bekliyorlar Genişletmek için tıkla ...
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Neyse normal muhabbete devam Genişletmek için tıkla ... Canım sıkılıyor dünür
KayraBey Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Hani ciğer felan yok mu? Genişletmek için tıkla ... Kuzu mu dana mı
KayraBey Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Benden habersiz tükan mı açtınız Genişletmek için tıkla ... Sürpriz yapalım dedik kanka
Türe' Alıntı: Benden habersiz tükan mı açtınız Genişletmek için tıkla ... Sürpriz yapalım dedik kanka
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: Beleş olsunda fark etmez Genişletmek için tıkla ... Sen yanlış tükana gelmişsin aga
İhtiyar007' Alıntı: Beleş olsunda fark etmez Genişletmek için tıkla ... Sen yanlış tükana gelmişsin aga
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Müslüman geçinen amma putkafa varmış memlekette
TheFenomen' Alıntı: hayırdır inşallah Genişletmek için tıkla ... Müslüman geçinen amma putkafa varmış memlekette
KayraBey Üye Konu Sahibi İhtiyar007' Alıntı: Beleş olsunda fark etmez Genişletmek için tıkla ... Müessese ücretsizdir
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Müslüman geçinen amma putkafa varmış memlekette Genişletmek için tıkla ... Künaytın...
İhtiyar007 Üye Dede' Alıntı: Müessese ücretsizdir Genişletmek için tıkla ... Herkese ben ısmarlıyorum o zaman
Emrgncy Üye İhtiyar007' Alıntı: Herkese ben ısmarlıyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... Müessese ücretsizdir dedi, ikramlar değil
İhtiyar007' Alıntı: Herkese ben ısmarlıyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... Müessese ücretsizdir dedi, ikramlar değil
İhtiyar007 Üye Emrgncy112' Alıntı: Müessese ücretsizdir dedi, ikramlar değil Genişletmek için tıkla ... Aboooooo İkram ücretsiz olur ama neyse
Emrgncy112' Alıntı: Müessese ücretsizdir dedi, ikramlar değil Genişletmek için tıkla ... Aboooooo İkram ücretsiz olur ama neyse