Enes Üye Dede' Alıntı: Tam olmadı dünür. Ham meyva daha onlar Genişletmek için tıkla ... Çok sinirliyim dünür
KayraBey Üye Konu Sahibi Emrgncy112' Alıntı: Hayırlı sabahlar dedeler Genişletmek için tıkla ... Sana da abi
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Çok sinirliyim dünür Genişletmek için tıkla ... Hayırdır dünür
Enes Üye Dede' Alıntı: Hayırdır dünür Genişletmek için tıkla ... Dün gece 12 gibi eve geldim. Doğalgaz hattı çekliyodu binaya artık ne yaptılarsa elektrik yok evde bi tek bizim dairede yok cıngar çıkarayım di mi
Dede' Alıntı: Hayırdır dünür Genişletmek için tıkla ... Dün gece 12 gibi eve geldim. Doğalgaz hattı çekliyodu binaya artık ne yaptılarsa elektrik yok evde bi tek bizim dairede yok cıngar çıkarayım di mi
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: Dün gece 12 gibi eve geldim. Doğalgaz hattı çekliyodu binaya artık ne yaptılarsa elektrik yok evde bi tek bizim dairede yok cıngar çıkarayım di mi Genişletmek için tıkla ... Direk dal acıma
TheFenomen' Alıntı: Dün gece 12 gibi eve geldim. Doğalgaz hattı çekliyodu binaya artık ne yaptılarsa elektrik yok evde bi tek bizim dairede yok cıngar çıkarayım di mi Genişletmek için tıkla ... Direk dal acıma
KayraBey Üye Konu Sahibi TheFenomen' Alıntı: numaralarını vereyim sen fırçala Genişletmek için tıkla ... Kıyamam ben onlara
KayraBey Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: "!.." doğrusu bu şekilde. -TDK diyor, ben demiyorum. =P Genişletmek için tıkla ... Dalarım tedekana :P
-qarapapaq-' Alıntı: "!.." doğrusu bu şekilde. -TDK diyor, ben demiyorum. =P Genişletmek için tıkla ... Dalarım tedekana :P