MehmetBaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
ne kadar istiyorsun arkadasim ve nerde ikamet ediyorsun ?kapalı değil de çalışan aktif kullanımda olan n79var araratlarıyla beraber.. Ilgilenirsen mesaj at bana. Fiyat da çok uygun..
ne kadar istiyorsun arkadasim bide cihaz kullanilmismi sifirmi ?Nokia x2 00 satıyorum Mehmet çok sağlam bi telefon istanbul da ikamet etmekteyim
zaten daha cok aradigim yeni modeller bakalim almanyada kimse tuslulara bakmaz olduArkadasim herkes seni bulmus telefon satmaya calisiyoarkadasim dokunmatik almani tavsiye ederim
yani 90 euro yapiyo bana yaramaz arkadasim almanyada sifiri 75 euro zaten tskler ilgin icinGarantisi duruyor ben teyzeoğlundan aldım 200 tl
yap bakalim indirimini arkadasim dedigim gibi sifiri burda 2 yil garantili 75 euroCihaz sıfırdan farksız indirim olur
kapanmis ariyorum ki benim icin daha iyi kelepir
arkadasim dedigim gibi telefonun icindeki internet isime yaramaz yurdisina gidicek ve en pahalisi 120 ytl burda kullanilmisi benim en fazla verebilecegim sana kusura bakma 80 ytl180 tl son olarak
- - - Eklendi - - -
telefonun içinde bedava internet var ayrıyeten
- - - Eklendi - - -
Alıyomusun Mehmet
inan bilmiyorum türkiyede nasil yapildigini dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum
- - - Eklendi - - -
ne kadar istiyorsun arkadasim ve nerde ikamet ediyorsun ?
elazığda oturuyorum. özel mesaj at istersen
diğer telefonun markası ne mücahit sengul bi de faceni mobil link olarak atsana buraya
zaten daha cok aradigim yeni modeller bakalim almanyada kimse tuslulara bakmaz oldu
- - - Eklendi - - -
yani 90 euro yapiyo bana yaramaz arkadasim almanyada sifiri 75 euro zaten tskler ilgin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?