Kayıp Kız EMO'cu Olmuş

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Kayıp Kız EMO'cu Olmuş

Kayıplara karışan ve 7 gün sonra bulunan iki kızın emo denilen akımı takip ettikleri ortaya çıktı

Vatan'ın haberine göre İstanbul'da evlerinden ayrılan ve 7 gün sonra İzmir'de bulunan 13 yaşındaki Büşra Ertav ve 14 yaşındaki Cansu Bal'ın emo denilen 'duygusal çocuklar' akımını takip ettikleri ortaya çıktı.

Büşra ile Cansu, İstanbul Bağcılar'da evlerinden 'Dolaşmaya gidiyoruz'diye çıktıktan sonra kayıplara karışınca büyük bir endişeye kapılan aileleri polise başvurmuştu. Tam bir hafta boyunca polisi ve Türkiye'yi ayağa kaldıran küçük kızlar, 7 gün sonra İzmir'de bulundu. Ailelerine teslim edildiklerinde verdikleri cevap, “Çok sıkılmıştık, bir delilik yaptık” oldu. Sadece yaptıkları 'delilik'le değil farklı kıyafetleri, kendilerine özgü tarzlarıyla da dikkatleri üzerine toplayan Büşra ile Cansu'nun 'emo'adı verilen bir akımı benimsedikleri ortaya çıktı. İşte 'emo' gençliğinin kendi dillerinden kendilerini ifade şekilleri...

( Konu buradan sonra haber niteliğini kaybettiği için EMO kızlarının fotoğraflarını alttaki linkten görebilirsiniz )

http://www.maxicep.com/her-telden-f...inin-farkli-guzelligi-230763.html#post1451144

Tipe bak herkezin bir tarzı vardır karışılmaz ama hiç birşey yapmasa eminim daha güzel olacak

Consul9

Üye
bunlar bnden küçük ama ben bunları görsem abla die çaırırım

abi bunlar 13 14 ama 20 lik gibiler abi yalnız fena parça değiller ha

salla ya böyle cezaya can kurban be

Yalnız haberin başlığı da bomba. EMO'yu bilmeyen bir kişinin yanlış anlamasına çok müsahit
"Kayıp Kız Kötü Yola Düşmüş" gibi geliyor kulağa

EMO: Elektrik muhendisleri odası.... degilmi...

elektrikci mi olmuslar... ?

Bora

Üye
Adem abicim sen bu ara Emolara taktın ?? Neden?

cepmatik

Üye
emo enbesil mallar ordusu kısaltması bu xD EMO allHım isminden bile manası yok

ya bu 14 yaşında olan kız ilkokuladan sonra açık liseye yazılmış giyim tarzıma karışıyorlar diye ...ben böyle birşey yapsam beni ailem öldürür heralde

Arkadaşlar yalnız asıl resimler bunlar değil.Kızların gerçek resimleri dünkü gazetelerde vardı.

Praetor

Emekli Yönetici
Emo'cu ne?
Emo mu satıyorlarmış?
Emo mu yapıyorlarmış?

"İtinayla emo yapılır" falan?

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hakkınızı helal edin. EMO olayı elimde patladı. Hatuna yakalandık. Dün gece yediğim oklavaları bir ben bilirim. Ölürsem mezarıma tek suçlu EMO'lar yazın.