Kayahan14
Üye
-
Konu Sahibi
-
Resimleri çekip slayt gösterisi başlat aynı şey ?? Bildiğin açtım internet explorer ile birlikte swf yi oynadım.Bilmiyorum ama bence şu swf oyun işi saçmalık gibi.Ama yinede saygı duyarım uğraşmışsın
kardeşim senden güzel bir şeyler bekliyoruz o zaman
kimine güzel gelir kimisi beğenmez ama burada bir emek vardır arkadaşlar lütfen yorumlarınızı buna göre yapınız.
hicbişey yapmadan yarısı bitirdiniz mi merak ettim? swfde olacak o kadar
hiçbirşey yapmassan motorun patlar dostum kaybedersin sonra
production by kayahan14™tesekkurler ama swf de hata verdi hafiza yetmio
güvenilmeyen uygulama yüklenemez diye uyarı veriyor,yüklemiyor ne yapmalıyım
İşte işe yarar yahut yaramaz,bir şeyler için uğraşmanın en iyi yanı bu.Kıymetini bilen olması.Haddim olmayarak sizi takdir ettim.kayahan kardeşim mobilden girdim tek tek sayfalardaki mesajları okudum tek tek.Tebrik ve emegin içi teşekkür ederim. Olsada olmasada emek vermişin, emeklerin başarılı olsun. Oyunun her 2 sinide indirdim deneyecem telim N8 belle refresh, karşilastıgım güzellikleri ve hataları sana buraya mesaj atarım. Emeklerin ve hizmetlerin için yine teşekkürler, devamın bu tür oyun ve programlarla bekliyorum. Kütahyadan saygılarımla fatih_kutahya.
İşte işe yarar yahut yaramaz,bir şeyler için uğraşmanın en iyi yanı bu.Kıymetini bilen olması.Haddim olmayarak sizi takdir ettim.
kayahan kardeşim mobilden girdim tek tek sayfalardaki mesajları okudum tek tek.Tebrik ve emegin içi teşekkür ederim. Olsada olmasada emek vermişin, emeklerin başarılı olsun. Oyunun her 2 sinide indirdim deneyecem telim N8 belle refresh, karşilastıgım güzellikleri ve hataları sana buraya mesaj atarım. Emeklerin ve hizmetlerin için yine teşekkürler, devamın bu tür oyun ve programlarla bekliyorum. Kütahyadan saygılarımla fatih_kutahya.
kayahan kardeşim mobilden girdim tek tek sayfalardaki mesajları okudum tek tek.Tebrik ve emegin içi teşekkür ederim. Olsada olmasada emek vermişin, emeklerin başarılı olsun. Oyunun her 2 sinide indirdim deneyecem telim N8 belle refresh, karşilastıgım güzellikleri ve hataları sana buraya mesaj atarım. Emeklerin ve hizmetlerin için yine teşekkürler, devamın bu tür oyun ve programlarla bekliyorum. Kütahyadan saygılarımla fatih_kutahya.
kardeşim bu güzel yorumun için ben teşekkür ederim güzel yada değil birşeyler çıkarttım bence fena da değil yani size kalmış orasıdeneyince yorum yazın İstanbuldan saygılarımla kayahan14
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?