Kavgada taktikler ?? (:

DDorlion

Üye
Önce Yere Yatırmanı Öneriyorum Ben Öğle Yapıyorum Etkilide Emin Ol Çocukla karşı karşıyaysan ya karnına ya bacağına tekme at bunu yaparken elini ensesine koy sonra sert bi şekilde çek çekerkende geriye çekil çocuk önüne düşer sonra naparsan yap eğer çocuğun arkasındaysan boynuna kolunu sar sonra beline dizinle vur kendine çek bunu yaparken çekiş hızına göre geri çekil çocuk yere düşünce ne yaparsan yap ama karnını tekmelemeni öneriyorum ha yüze fazla vurma dağılır

CABBAR

Üye
konu çok eski ve gereksiz

FeC!

Üye
Konu gereksizden ziyade tehlikeli...

Hayatımda ufak şeyler hariç hiç kavga etmedim . iyi birşey değil.

FeC!

Üye
1 sene kick boks yapmama ragmen bir kere kavga ettim. O zaman kb a yeni baslamıstım...

bende ufak fırlama çocukların saldırısına uğruyorum bazen. fiziki olarak çok kötüyüm. onlara karşı hala bir strateji geliştiremedim. eğer böyle bir şey yaşamış veyahut şahit olanlar varsa ne gibi bir öneride bulunabilirler.

özgüven ve cesaret konusunda hiç iyi değilim, onları laflarımla da etkisiz hale getiremiyorum. şansım çok zayıf fakat elbet sağlam bir hamle vardır buna inanıyorum.

Tepkiler: Silinen Üye 166392

Joker.

Üye

Bunları kullanmak lazım

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap

Dayak yiye yiye öğrenilir ama sen hala öğrenememişsin belli

En iyi hamle akışına bırakmak boşver

Bu arada imzana da bayıldım

Turan

Üye
tamda benim verecegim taktikler :-) birde osmanli tokatinin yumruk versiyonunu tavsiye ederim :-)

Naptınız abi konuyu baya hortladı

Haydar

Emekli Yönetici
ta 2012nin konusu gereksiz hort olmuş. İzninizle kapatıyorum. keyifli forumlar