Kata kata telefon aldıran arkadaşlar!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kata kata telefon aldıran arkadaşlar!!
Kardeşim millet limitini belirtip size siz yok elli kat şunu al 100 kat bunu al adam katabilse zaten limiti de ona göre yazardı size kalsa az daha kata kata S3 ,One x , iphone 5 aldıracaksınız ne çok seviyosunuz milletin kafasını karıştırmayı sizle mi uğraşacaz la bi telefon alacaz altı üstü

kardeşim senin amacın ne!
Hey Allahım ya ben şimdiye kadar telefon önerisi isteyen birinden şikayet geldiğini görmedim bu konuda. Onu diyorlar ki bir bildikleri var. Ha adam eğer istemiyor bütçesinin 1tl bile üzerine çıkamazsa zaten belirtir bunu.

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

ben şikayet ediyorum işte birader amacım şikayet etmek yani telefon alıcam senin gibi katıp duranlar kafa mı karıştırıyo

badmus

Üye
o zaman sorma kardesim bize. bizim amacimiz yardimci olmak. x telefona 950 verecegine +50 tl ekleyip y telefona 1000 tl verirsin. x telefonundan daha iyi ozelliklere sahip telefon alirsin. bizim amacimiz o.

ben şikayet ediyorum işte birader amacım şikayet etmek yani telefon alıcam senin gibi katıp duranlar kafa mı karıştırıyo

sen benim üzerine kattığımı nereden çıkardın çok önyargılısın. Açtığın konularda "kesinlikle" diye belirtirsen bu şekilde olmaz.

R.A.M

Üye
senin kafa karışıyo başkasının karışmıyo böyle birşey içinde konu açmaya gerek yok açtığın konu îçinde belirtebilirsin.

MrExpert

Üye
Burda kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor sadece örn:500tl ye x cihazıni alicak ama 550tl yede iki katı daha iyibir cihaz var bizde bu yüzden diyoruzki 50tl arttirki çok daha iyi bir cihaz al. Tabiki de bundaki amacımız o kişinin en karlı en Düzgün cihazı aldıra bilmek... Bence sen post kasmak için bu tür gereksiz ve Saçma bir konu açmişsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...