KaSPeRsKy ANtiViRüS MobiLe wE FoNt dEqiStıRmE ... haRd foRmat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
KaSPeRsKy ANtiViRüS MobiLe wE FoNt dEqiStıRmE ... haRd foRmat...
Merhaba arkadaşLar size bi kAç sorum var iLgiLeniRseniZ Sevinirim.. ; tLim n73 .. tL a Kasper Sky mobile yüklüyorum tL i kapatıp açıyorum tL i tekrar açıyorum bekleme menüsünde bekliyorum menüye basıyorum tL donuyor ,tL in bataryasını çıkarıyorum tL i tekrar açıyorum aynı durum u 5den fazla denedim aynı tL e hard format zorunda kaldım .. Ben bunun programdan kaynaklandığını düşünüp başka sürümü denedim aynı oldu bu kasper yüzünden tL e en az 5kez format atmışımdır.. Bu sorunun benim tL den mi yoksa bu program n73 de kasıp format atmaya kadar götürebiliyormu.. Anlayamadım.. Diğer sorunmda font değişikliği yaparken oldu bu sorun da şöyle fontun değişmesi için tL i kapatmak zorundayız.. tL i kapattım tekrar açmaya çalıştım tL en başta açılışta NOKIA yazısı çıkar ya öyLe kaLdı sürekli biraz bekledim NOKIA yazısı gitti beyaz bi sayfa tL öyle kaLdı.. tL e haRd format atmak zorunda kaLdım.. Bu sorunları yaşayan arkadaşımız var mı Lütfen yardım arkadaşLar..

--------------- Ekleme ---------------

YardımLaRınızı beKLiyoRum MaXiCeP'LiLeR

Tepkiler: amedamed21, ilknur74, cengiz911 ve 4 diğerleri
Font sorununu bende yaşadım ama kasperskyde öyle bi sorun yaşamadım kusura bakma yardım edemiyeceğim

Konu Sahibi
Gene dE sağoL kaRdEş.. ii fOrumLaR ..

Arkadasım sana şu çözümü önerebilirim kaspersky için cystem klasorunun içinde muhtemelen programs klasöründe exe dosyaları oluyor onları silersen başlangıçtaki hatayı düzeltebilirsin orda bulamassan eystem/programs klasörüne bak kolay gelsin...

zx6r

Üye
sen telle cok oynamissin sorun rem yetmezligi
hard format at
tele av kurma
sonra lifeblogu etkisiz hale getir
(remin yukselir)

o ekledıgın program eklenecegı klasoru dogru yollu balamdıgııcın oyle oluyor

--------------- Ekleme ---------------

o ekledıgın program eklenecegı klasoru dogru yollu bulamdıgı ıcın oyle oluyor

Konu Sahibi
Hepinse çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Sorunu hallettm x))

skierleo

Üye
arkdaslar 5800xm müzik kullanıorum int gırdgımden dolayı vurus bulastı tlf kapanıp acılıo format mı atmam gerekıo yardımlarınızı beklıyorum ...

emoğlu

Üye
indirme linki yok reklama yeter diyoruz

Konu Sahibi
Bırak yaa ne diyorsun sen sen program arıyorsan program kısmına bak arkadaşım asıl sen reklam yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...