Kaspersky Antivirüs Lenovo Z580'i ne kadar kastırır ?

Konu Sahibi
Kaspersky Antivirüs Lenovo Z580'i ne kadar kastırır ?
yakında Kaspersky 2014'ün çıkacağını tahmin ettiğim için lisanslı bir 2013 sürümü almadım deneme sürümü olarak yüklemeyi ve 30 gün sonra silmeyi düşünüyorum acaba bilgisayarımın performansını ne kadar etkiler ? aslında kurmak ta istemiyorum çünkü virüs durduk yere giren birşey değil sonuçta

Yeni güvenlik yazılımları sistem kaynaklarını çok akıllıca kullanabiliyorlar ancak bunlar biraz da sizin tercih ettiğiniz ayarlamalara bağlı

Eğer kurmak istemiyorsanız,pc'nize çok kişi erişmiyorsa yada dışarıdan usb bellekler gibi bağlantıları çok kurmuyorsanız gerek olmayabilir

Konu Sahibi

Cok kişi erismiyor sorun yok o zaman

ozakin70

Üye
Kisisel pclere gerek yok bence ben 2 yildir virus programi kullanmiyorum virus konusunda hic sıkıti yasamadim

Konu Sahibi
Kisisel pclere gerek yok bence ben 2 yildir virus programi kullanmiyorum virus konusunda hic sıkıti yasamadim

Bende eski pcm cok ağır olduğu icin kullanmiyordum 1-2 kere virüs girdi diye hatırlıyorum oda başka pc ler yüzünden flash diskler aracılığıyla

Deepfreeze kurup sadece c'yi aktif ettim , birsey kaydedecegim zaman d'yi kullaniyorum. Öneririm sıfır sikinti

Uhops

Üye
Deepfreeze kurup sadece c'yi aktif ettim , birsey kaydedecegim zaman d'yi kullaniyorum. Öneririm sıfır sikinti

deepfreeze yükleyince oyun oynadık diyelim save dosyası belgelerime kaydoluyormu yok pc acıp kapanınca oyun sıfırlanıyormu.