Telefon Tavsiyesi Kasmayan telefon

AIS

Üye
    Konu Sahibi
Kasmayan telefon
Arkadaşlar en iyi kasmayan telefon hangisi sizce.

alical33

Üye
Kasılma falan istemiyorsan wp 8 bi tel alacaksın

UpOneTR

Üye
ip 5s tabiki

kasmayan android yok!

Tepkiler: farukbekl
Galaxy tab3 8 smt310 OC ile 1.9 ghzzz dort cekirdek mali 400 gpu pegasusg governor i/o scheduler row downclock ile min cpu hızı 50mhz 1.5gb ram 1.9ghz OC ile neyse baya iyi s4 u havada karada suda her türlü

kaanslmz

Üye
kasmasin diyosan ios tabiki. Her android elbet bisey yapar,bi 5S al tamamdir

windows phone şu an için çok çok hızlı.fakat 8.1 güncellemesinden sonra sisteme eklenenler çift çekirdekli telefonları zorlar mı göreceğiz.ama şimdilik wp8

taylan08

Üye
bende oyumu 5s tarafından kullanmak istiyorum ama daha 4.4 ü tam manası ile test edip kullanamadım belki dediğim de yanılmışımdır bu soruyu 4.4 kullanan arkadaşlar cevaplarsa daha iyi olur ancak;
Telefonu alıyım hep kafam rahat olsun şişme vb. olmasın istersen 5s daha iyi seçenek

MaxipmaN

Üye
windows phone şu an için çok çok hızlı.fakat 8.1 güncellemesinden sonra sisteme eklenenler çift çekirdekli telefonları zorlar mı göreceğiz.ama şimdilik wp8
yoracak özellikler koymasınlar stabilite bozulmasın wp stabilite ile bilindik hale geldi

Soru biraz anlamsız gibi geldi kasmayan derken ben şu kadar para vereceğim buna göre telefon önerirmisiniz deseydin daha mantıklı olur. Kasmayan telefon yoktur ne çok uygulama yükler ve arka planda çalışırsa telefon o kadar kasılma ve şarj tüketimi olacaktır. Sürekli açık olan wifi bluetooth gps bunlarda sistem ve şarjını tüketecektir.

yoracak özellikler koymasınlar stabilite bozulmasın wp stabilite ile bilindik hale geldi
malesef diğer platformlara göre eksiklikler bulunmakta.8.1güncellemesindeki çoğu şey bu eksikliği giderecek gibi gözüküyor.açıkçası ben çift çekirdek olmayan yani şu anlık lumia 1520 dışındaki tüm telefonlarda stabilitenin birazda olsa kaybolacağını düşünüyorum.ama eğer aynı şekilde devam ederse microsoft ve nokiayı tebrik etmek lazım

Android Alacaksan Nexus Yada Sony
İos Alacaksan 5s
Windows Phone Alacaksan 1520
Eğer Hiç Kasma İstemiyorsan Nokıa Asha Modelleride Olabilir (Yada nokıa 1110 )

Tepkiler: farukbekl
Discovery modelleri stabil çalışıyor discovery elite bak derim Nexus larda stabilsakın ha samsung bulaşma 3-4 ay sonra takılmalar başlıyor

Tepkiler: Mustafa-26

alical33

Üye
Ben note 3 kullanıyorum 2 aydır falan takılma falan yok samsung a bu düşmanlık ne anlamıyorum

Tepkiler: Türe