Gulu Gulu
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
siz parayı toplayın gerisi ben deLa şu hindiye bi esmer hindi alak para toplayıp
siz parayı toplayın gerisi ben de
yani kız hoşuma gidiyor ve ben de onun hoşuna gidiyorum gibiİlgi elektriklenme derken?
bazıları esmer değilEsmer hindi
sonrasında bi daha o markete gidememek veya sevgilisi olduğunu öğrenmek de var. bu yüzden cesaret pek gelmiyor. zaten kızlarla çok konuşabilen biri de değilim.Bu aslında normal bir davranış bence. Hayatında birisini istiyorsan ki normal her insan ister. İlgi duyman doğal. Gözüne kestirdiğin varsa alışverişe devam edip yakinlasabilirsin. Arada merhaba hal hatir sorma ile vs.
sonuçta cinsiyeti kız boşverkollara bakma da
epilatör alırsınbazıları esmer değil
sonrasında bi daha o markete gidememek veya sevgilisi olduğunu öğrenmek de var. bu yüzden cesaret pek gelmiyor. zaten kızlarla çok konuşabilen biri de değilim.
sonuçta cinsiyeti kız boşver
farketmezepilatör alırsın
bazıları esmer değil
sonrasında bi daha o markete gidememek veya sevgilisi olduğunu öğrenmek de var. bu yüzden cesaret pek gelmiyor. zaten kızlarla çok konuşabilen biri de değilim.
sonuçta cinsiyeti kız boşver
evet şu anda ciddi hoşlandığım biri yok. zamanında vardı olmadıDenemeden bilemezsin ki. Benim dediğim şey gerçekten hoşlandığında yapman gereken şey. Olur da görür vurulursun . Aha da bu işte dersin. Tabi belli olmaz tanıyınca belki sevmezsin ama o riske girmezsen de kendine kızar durursun.
Ben de diyorum da lafta kolay demek tabi
malbayım beAga be
albay mısınmalbayım be
hayır malbayalbay mısın
hayır malbay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?