kaşarlar

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
kaşarlar
tesadüfen google da kaşarlar diye arattırdım googlenin bana verdiği cevap

Tepkiler: crazyferit, Reşwan, Mic Jack ve 1 kişi daha

POWER

Üye
ehi ehi çok komik...bide ben deniyim bakim...

POWER

Üye
walla bendede oldu bu google sapıttı herhelde...

omayra

Üye
Exalans, nerden aklına geldi kaşarlar diye taratmak? Canın kaşar peyniri mi istedi? Teessüf ederim googlea bu arada!!

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
belki kaşarlar diye aratıp birine bakacaktım

karides

Üye
Exalans, nerden aklına geldi kaşarlar diye taratmak? Canın kaşar peyniri mi istedi? Teessüf ederim googlea bu arada!!

Canım ne geliyorsunuz exalansın üstüne! Adam belki de kaşar peynirinin çeşitleri üzerine tez hazırlıyordur! Değil mi kardeşim

Bora

Üye
Buda benden

Leb demeden leblebiyi anlayan google abimiz

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bir de şey vardı ; türkiye kupasını alan fener yazınca bunu mu demek istediniz diyordun ve türkiye kupasını alamyan fener diyordu böyle komik şeyler var ama deneyince olmuyor

lovestar

Üye
leb muhtemelen bobilerin sitesinden alıntı üzerinde oynanarak yapılmış.çünkü google leb demeden leblebiyi anlamıyor

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bizim google leb demeden değil lebleb yaz yine leblebi çıkmıyor

Bora

Üye
Google leb demeden leblebiyi anlamıyor itiraf ediyorum. google a lbebli yazdım sonrada arama çubuğundaki yazıyı değiştirdim İtiraf...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Google leb demeden leblebiyi anlamıyor itiraf ediyorum. google a lbebli yazdım sonrada arama çubuğundaki yazıyı değiştirdim İtiraf...

ya abi sölesene ben de diorum benim google lebleb diyorum bir harften bile leblebi çıkmıyordu ...