Kasa Açıklığı(mı?)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Kasa Açıklığı(mı?)

TELEFONUN ALT KISMINDA BU DURUMLAR VAR BU ÜSTTEKİ ALT TARAFI VE ALT TARAFTA IŞIK SIZMASI VAR ÜST TARAFTA HDMI KAPAĞIDA ÇATLAK NASI OLDU FİKRİM YOK VE ÜST KAPAKTADA ÇOK HAFİF KASA OTURMAMIŞ GİBİ PEK ÖNEMLİ DEĞİL DİYE ONU PAYLAŞMADIM

EKRANLA KASA ARASINDA Bİ KAĞIT GİRCEK KADAR AÇIKLIK VAR IŞIK ALTINDA TUTUNCA GÖRÜLÜYOR BELLİ OLUYOR VE MİKROFON DELİĞİNDEN BAKARSINIZ KASANIN PARLAK KISMIYLA GRİ ALT TARAF ARASINDADA AÇIKLIK VAR

ocak ayının sonlarında aldım telefon hiç düşmedi aldığımdan beri böyle yazılımsal bir sorunu yok servise vermekte istemedim sorun çıkarmıyo diye yorumlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım

özellikle baktım ışığı kapayıp zifiri karanlıkta dediğin noktalara ışıkta tuttum ama inan bende hiç bir şekilde boşluk yok

ByWorth

Üye
Menü tuşunun oralarda ki ışık sızması bende de var fakat problem olan bişey değil..

Aynı sorun bendede var kardeş hatta toz kaçmıştı kürdanla temizlemiştim o kadar boşluk var hem üstte hem altta

Anußis

Üye
hiç boşluk yok ancak zifiri karanlıkta tuşun sağ tarafında hafif ışık içerden geliyor ancak açıklık yok yani küçük birşeyden problem yapılmaz bence

ne üstte nede altta hiç açıklık yok menü ışığındada hiç bir sorun yok fıstık yeşili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...