Necmati Üye h@lit' Alıntı: Ben sizden yaşlıyım siz beni götürün son 8 saat avatara fenerbahçe amblemini uefa kupası falan alırsa koyarım Genişletmek için tıkla ... İstanbul'a gelceksen gel seni Aırport'a götüreyim ...
h@lit' Alıntı: Ben sizden yaşlıyım siz beni götürün son 8 saat avatara fenerbahçe amblemini uefa kupası falan alırsa koyarım Genişletmek için tıkla ... İstanbul'a gelceksen gel seni Aırport'a götüreyim ...
Mert Üye h@lit' Alıntı: avatara fenerbahçe amblemini uefa kupası falan alırsa koyarım Genişletmek için tıkla ... Ben olsam Türkiye kupası derdim Uefa yı belki alır seneye.
h@lit' Alıntı: avatara fenerbahçe amblemini uefa kupası falan alırsa koyarım Genişletmek için tıkla ... Ben olsam Türkiye kupası derdim Uefa yı belki alır seneye.
Necmati Üye Davut™;2793737' Alıntı: Türkiye kupasını Alırsada sen koy Mert xD Genişletmek için tıkla ... o biraz zor gibi
Davut™;2793737' Alıntı: Türkiye kupasını Alırsada sen koy Mert xD Genişletmek için tıkla ... o biraz zor gibi
Samsun55'' Üye Necmati™;2794244' Alıntı: o biraz zor gibi Genişletmek için tıkla ... Bu sene bizim olacak o kupa içime doğuyor hissediyorum
Necmati™;2794244' Alıntı: o biraz zor gibi Genişletmek için tıkla ... Bu sene bizim olacak o kupa içime doğuyor hissediyorum
haltie Üye Konu Sahibi Attı bazen olur guiza gibi bahsetme sende adamdan bir gol attı bir direkten döndü bir kerede boş arkadaşına atmadı olay bu genel olarak başarılı
Attı bazen olur guiza gibi bahsetme sende adamdan bir gol attı bir direkten döndü bir kerede boş arkadaşına atmadı olay bu genel olarak başarılı