Kart Hafızanızda Yer Açmak İçin Buyrun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnctrk

Üye
    Konu Sahibi
Kart Hafızanızda Yer Açmak İçin Buyrun...
Arkadaşlar bilmeyenler vardır: Fexplorer vb. bi proyla E:/Nokia/installs bölümündeki herşeyi silip hafızamızda önemli bir yer açabiliriz. Aynı zamanda E: deki diğer kurduğumuz proların kurulmamış halleri için de bu geçerli (eğer yedekte saklamak istemiyorsak tabii)

Yorum ve Önerilerilerinizi bekliyorum

Programların bir çoğu ilk yüklemede siliniyor
eski programlar böyle sorunlar oluşturuyordu aslında
Evet güzel fikir
Ama daha çok "Dosyalar ve işlevleri" isimli yazı dizisinden bilgi alıp bu bilgiler doğrultusunda dahada fazla yer açabiliyoruz
Paylaşım için teşekkürler

secondert haklı, sen galiba yüklemelerini FExplorer ile yapıyosun ve ilk soruda hafıza kartını işaretliyosun, ilkinde yanii paketin açılacağı yer olarak telefon hafızasını gösterirseniz, yükleme bittiğinde yükleyici paketi otomatik silecektir, çünkü c:\nokia\installs klasörü childinstaller'in kendi klasörüdür, bu klasör olmazsa yükleme yapamazsınız....

gnctrk

Üye
    Konu Sahibi
....................

evet önerileriniz için teşekkürler böylelikle bilmediklerimizi de öğrenmiş olduk

Takıldığınız yer olduğunda çekinmeden sorabilir,danışabilirsiniz.... (secondert'i bilmem ama ben yardımcı olurum)

Gereksiz bütün dosyaları silmeniz için resimli anlatım yapacağım yakında bekleyin...

Bende yardımcı olurum Sublieutenant
Yinede Bu platformda sırt sırta vermiş olmak güzel
Üçümüzünde bildiği ilginç şeyler var
Fikirlerimiz ve bilgilerimiz bu sayfada hayat buluyor
Burada Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum

haklısın...

cirkinn

Üye

TŞK ama tel için bana lazım N serıes

bojuq

Üye
mb bmnvnöxcvzmncvxb

--------------- Ekleme ---------------

ananın ........... sansürrrrrrrrrrr.................dııııııııttttttttttt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...