Karne alan liseli kızlar kavgaya tutuştu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Karne alan liseli kızlar kavgaya tutuştu!

[h=2]Fethiye'de bir grup kız öğrenci arasında çıkan kavgaya erkek öğrenciler müdahale etti.[/h]
Fethiye'de yarıyıl tatilinin başladığı gün kız öğrencilerin tartışması bir anda saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Kızların kavgasını, son anda yetişen erkek öğrenciler ayırdı.

[h=4]KAVGAYI ERKEK ÖĞRENCİLER AYIRDI[/h] Uğur Mumcu parkında öğle saatlerinde iki ayrı grup kız öğrenci bir araya gelip dakikalarca tartıştı. Daha sonra tartışma büyüdü. Bu tartışma bir anda iki kız öğrenci arasında saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Tekme tokat devam eden kavgayı bu öğrencilerin arkadaşları olduğu tahmin edilen erkek öğrenciler ayırdı. Bu sırada devriye gezen Toplum Destekli Polis görevlisi de öğrencilerin yanına giderek kavganın büyümesini önledi.

Öğrenciler daha sonra ayrı ayrı yerlere dağıldı.

Tepkiler: pesimistical
şu türkiyede liselilerin kavgası ne zaman bittiki klasik söz ''çıkışta gel''

bydexer onun anlamı farklı ama dövüceksen ''çıkışta gel '' genellikle liselerde oluyo hani ilköğretim iki tekme atıp geçiyor ama lisedeki kavganın tadı başka

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
bydexer onun anlamı farklı ama dövüceksen ''çıkışta gel '' genellikle liselerde oluyo hani ilköğretim iki tekme atıp geçiyor ama lisedeki kavganın tadı başka

"Çıkışta gel." out

"Çıkışta görüşelim." in

tamam dexer çıkşta görüşelim tamam liselere bi ziyaret yap çıkmaya yakın

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
tamam dexer çıkşta görüşelim tamam liselere bi ziyaret yap çıkmaya yakın

Ziyaretten ziyade bi toplantı düzenlemem lazım sırf bu konu üzerine;gençliğin böyle konularda eğitime ihtiyaçları olduğu kanısındayım.

grup kuralım ismi ; maxi lise ringleri (+16) her türlü eğitimi orada verelim toplantı düzenlemek imkansız gibi

atakan25

Üye
erkekğin biri diz atıyodu

SHS

Üye
eğitim şart HERKESE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...