CoDeYs Üye mertolozzi' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: yok canım bosuna makarna guzelı demedık hepsını ben tükettıgım ıcın vermıyorum kımseye..bu ismi kazandım da aldım okadar makarnayı yemek kolay değil Genişletmek için tıkla ... tamam kızma marketten alırım
mertolozzi' Alıntı: Hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hosbulduk --------------- Ekleme --------------- Tuba_erva' Alıntı: yok canım bosuna makarna guzelı demedık hepsını ben tükettıgım ıcın vermıyorum kımseye..bu ismi kazandım da aldım okadar makarnayı yemek kolay değil Genişletmek için tıkla ... tamam kızma marketten alırım
CoDeYs Üye Mr.Behlül' Alıntı: Hoşgeldin...Yolun açık olsun.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk dostum teşekkur ederim
Mr.Behlül' Alıntı: Hoşgeldin...Yolun açık olsun.. Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk dostum teşekkur ederim
Necmati Üye geldım geldım hoşbulduk ben gevezeyımdır konuştummu durduramasın[/QUOTE] çok iddialı benim kadar geveze olamassın
geldım geldım hoşbulduk ben gevezeyımdır konuştummu durduramasın[/QUOTE] çok iddialı benim kadar geveze olamassın
Necmati Üye Zeki™;2467814' Alıntı: ben aradan çekileyım taht sana kalsın ozaman Genişletmek için tıkla ...