pro.engineer Üye Konu Sahibi marist' Alıntı: HayırLı 0Lsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Eykul' Alıntı: Eh yani haksizlik ediyorsun bize. Bakiciyla duyuyenler de normal cocuklar oluyor isim ne isimmm? Genişletmek için tıkla ... normal değil demedim ama bence annesi hep yanında olması gerekiyor öyle ellere emanet edilmez zaten el kadar çocuk, anne sevgisini tatması lazım isim süpriz şimdilik
marist' Alıntı: HayırLı 0Lsun. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim - - - Eklendi - - - Eykul' Alıntı: Eh yani haksizlik ediyorsun bize. Bakiciyla duyuyenler de normal cocuklar oluyor isim ne isimmm? Genişletmek için tıkla ... normal değil demedim ama bence annesi hep yanında olması gerekiyor öyle ellere emanet edilmez zaten el kadar çocuk, anne sevgisini tatması lazım isim süpriz şimdilik
pro.engineer Üye Konu Sahibi KayraBey' Alıntı: Allah hayırlı uzun ömürler versin.İmanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin Allah razı olsun teşekkür ederim
KayraBey' Alıntı: Allah hayırlı uzun ömürler versin.İmanla yaşayıp imanla ölmeyi nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin Allah razı olsun teşekkür ederim
pro.engineer Üye Konu Sahibi hsynkckygcı@' Alıntı: Allah uzun ömürler versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim
hsynkckygcı@' Alıntı: Allah uzun ömürler versin kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim
pro.engineer Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: isim koyuldu mu bilmiyorum ama araya Eymen sıkıştırabilirsin Genişletmek için tıkla ... eymen nerden çıktı yahu bu sanki amerikalıların hey man demesine benzedi - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: İsmi açıkla artık. Çatlıyorum meraktan. Genişletmek için tıkla ... henüz hastane den çıkmadı çıkınca açıklayacağım
Pondusss' Alıntı: isim koyuldu mu bilmiyorum ama araya Eymen sıkıştırabilirsin Genişletmek için tıkla ... eymen nerden çıktı yahu bu sanki amerikalıların hey man demesine benzedi - - - Eklendi - - - TheM-CK' Alıntı: İsmi açıkla artık. Çatlıyorum meraktan. Genişletmek için tıkla ... henüz hastane den çıkmadı çıkınca açıklayacağım
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: enfeksiyon kapmış Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Kardeşim. Rabbim tez şifalar versin. Duamda kardeşin İnşallah.
sürmenaj6169' Alıntı: enfeksiyon kapmış Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun Kardeşim. Rabbim tez şifalar versin. Duamda kardeşin İnşallah.
pro.engineer Üye Konu Sahibi TheM-CK' Alıntı: Geçmiş olsun Kardeşim. Rabbim tez şifalar versin. Duamda kardeşin İnşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun sağol abi
TheM-CK' Alıntı: Geçmiş olsun Kardeşim. Rabbim tez şifalar versin. Duamda kardeşin İnşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun sağol abi
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: Allah razı olsun sağol abi Genişletmek için tıkla ... Cümlemizden Kardeşim.
pro.engineer Üye Konu Sahibi M. tAHA' Alıntı: Allah bağışlasın ve geçmiş olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin sağol kardeşim
M. tAHA' Alıntı: Allah bağışlasın ve geçmiş olsun kardeşim Genişletmek için tıkla ... amin sağol kardeşim
pro.engineer Üye Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: benimde kardeşim olsaydı yanlız kaldım Genişletmek için tıkla ... üzülme bizim gönlümüz geniş aynı kandan olmasa da yanındayız her zaman kardeş olarak dost olarak - - - Eklendi - - - Tuba.Erva' Alıntı: Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin : ) Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim
GuitaristBoy' Alıntı: benimde kardeşim olsaydı yanlız kaldım Genişletmek için tıkla ... üzülme bizim gönlümüz geniş aynı kandan olmasa da yanındayız her zaman kardeş olarak dost olarak - - - Eklendi - - - Tuba.Erva' Alıntı: Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin : ) Genişletmek için tıkla ... amin teşekkür ederim
tempestshine Üye Allah uzun ömürler nasip etsin.İnşallah kardeşim evlendi diye de konu açarsın bu arada aranızdaki yaş farkı çokmuş yaw
Allah uzun ömürler nasip etsin.İnşallah kardeşim evlendi diye de konu açarsın bu arada aranızdaki yaş farkı çokmuş yaw