Kardeşim dünyaya geldi Tekrar abi oldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes

Üye
sahi adı ne

Abi olmak kolay değil bendede 2 tane var Allah uzun ömürler versin hayırlı olsun

Allah hayırlı evlatlardan kılsın ve analı babalı büyütsün inşallah.

Tepkiler: Cihanî Sultan

__xXx__

Üye
vallaha bende isterdim bi kardeş daha da hem benden 22 23 yaş küçük olcak garip olur hemde valide hanımla peder bey 50 lerinde bu saatten sonra olmaz galiba

Konu Sahibi
vallaha bende isterdim bi kardeş daha da hem benden 22 23 yaş küçük olcak garip olur hemde valide hanımla peder bey 50 lerinde bu saatten sonra olmaz galiba

benden de 19 20 yaş küçük ilk başta bende garipsedim ama olunca oluyor bence anne babanın isteğine bağlı o yaş çok geç sayılmaz herhalde

- - - Eklendi - - -

foruma yeni giriş yaptım be Ömer'im.

Teşekkür ederim abi

__xXx__

Üye
neyse bizimkilerin miladı doldu artık

Bodyguard Ibrahim ve Zekeriya peygamber kıssalarını duymuş muydun? Allah'ın takdiri

- - - Eklendi - - -

benden de 19 20 yaş küçük ilk başta bende garipsedim ama olunca oluyor bence anne babanın isteğine bağlı o yaş çok geç sayılmaz herhalde

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim abi

rica ederim, ne demiş atalar geç olsun da güç olmasın.

Allah analı babalı kınalı büyütsün.Adı da şanı da Selim olsun.

Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi

.SeRDaR.

Üye
Allah analı babalı büyütsün kardeşim, çok sevindim.

çok şirindir o şimdi analı babalı büyütsün allah onu

İhtiyarlıklarının son demlerinde ve artık çocuklarının olmasından ümit kesmişken Allah c.c. birine İbrahim'i diğerine Yahya peygamberi müjdelemişti...

Ömer konunu dağıtmak istemem kusura bakma canım benim...

DiaBLoS

Admin
Gözünüz aydın . Bahtı açık olsun inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...