Karar Veremedim :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Karar Veremedim :S
Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum ama emin olamıyorum.Aklımda bir kaç seçenek var.Samsung Galaxy Gio, Ideos x5 bir de bimde satılacğını duyduktan sonra lg optimus me yi de düşünmeye başladım. Uygulam Oyun vs. performansı iyi olsun istiyorum. Hangisin Önerirsiniz?

harun22

Üye
Gio ve Me senin oyun uygulama ihtiyacını asla karşılamaz. x5te ise piyasadaki 1000 tllik telefonların performansını yakalarsın.

Kesinlikle x5. Oyun performansı olarak diğerlerinden ileride.

61semih

Üye
oyun uygulama konusunda degılde oyun konusunda en ıyısı ıdeos x5 sonra gıo sonra opmımus me,x5 ile hd oyunların cogunu oynarsın gio da ise bazılarını ornegın pes11 nova gbı ama hd oyun konusunda gio dan fazla beklentın olmasın dıger oyunları rahatlıkla acıyor,karar senın

Her telefonun avantaj ve dezavantajları var. Tüm yorumlardan sonra avantajı çok olanı tercih etmeni öneririm.

İdeos X5 almanı öneririm en yakın zamanda bende almayı düşünüyorum

ideos x5 in kamerası gündüz çok iyi sadece gece flaşsız uzak çekimlerde kötü.. videosuda elinizi hareket fazla ettirmezseniz çok net kayıtlar yapabilirsiniz

ideos x5 öneririm ondan iyisi yok bu fiyata sadece şarzı az gider ve konuşma sırasında bazen karşıdakilere sesin boğuk gidiyor....

Bahsi geçen telefonlar 5800'ın yarısı kadar foto çekemez benden söylemesi.
Hayırlı olsun simdiden ne alırsan.

Nasıl fotoğraf çektiğini kullanmadan bilemezsiniz.Ben bi konuda çekip paylaşmıştım hangi konu hatırlamıyorum gündüz performansı gerçekten çok çok iyi 5800 yanına yaklaşamaz gecede flaş la harika çekiyor.Telefonu kullanmayanlara inanmayın.Sonuç olarak ideos x5 öneriyorum kesinlikle memnun kalırsınız.

Bu resimlerin mi yanına yaklasamaz 5800.
Kusura bakma ama ayakta uyuyosun kardesim.

61semih

Üye
bu sesın karsıya sorunlu gıtmesı/gıtmemesı çin telefonlarının genell problemi :/

----------Eklendi @ 02:04:07 ---------- Yazıldı @ 02:03:16 ----------

Bu resimlerin mi yanına yaklasamaz 5800.
Kusura bakma ama ayakta uyuyosun kardesim.
gercekten boyle cekıyorsa berbatmış gio bıle daha ıyı

----------Eklendi @ 02:04:40 ---------- Yazıldı @ 02:04:07 ----------

ki baktım ozellıklerden x5 ile çekilmiş

harun22

Üye
Video çekimine ne derseniz deyin ama fotoğrafta 5800 dan çok çok üstün. x5, n79 a yakın bir kalitede fotoğraf çekiyor. 5800 ın kamerası ne ışığı ne renkleri ayarlayamıyor ve pixeli düşük oldugundan bozuk gibi duruyor fotoğraflar. x5 sadece ışıgı ayarlayamıyor. Yinede 5800dan iyi ışık konusunda da.

Not: 5800'ı kullandım ve hala kullanıyorum ne oldugunuda biliyorum; saçma sapan tartışmalara gitmeyin. (kullanmadan konusuyorsun falan gibi.)

nalcam22

Üye
5800 ın kamerası ondan iyi istersen kıyaslayak atım bi kaç resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...