Furkan Emekli Üye Konu Sahibi Çok stresli ve kötü bir durum. Sınava girecek arkadaşlara da geçmiş olsun. Umarım istediğiniz puanı alırsınız.
Çok stresli ve kötü bir durum. Sınava girecek arkadaşlara da geçmiş olsun. Umarım istediğiniz puanı alırsınız.
0MG90 Üye Mr. Turk' Alıntı: Şu ygs bitsin lysde bitsin artik Genişletmek için tıkla ... Aynen Lanet başvuruyu yapamadım hala
Mr. Turk' Alıntı: Şu ygs bitsin lysde bitsin artik Genişletmek için tıkla ... Aynen Lanet başvuruyu yapamadım hala
UpOneTR Üye 0MG90' Alıntı: Aynen Lanet başvuruyu yapamadım hala Genişletmek için tıkla ... 2 haftadir okula gitmiyom bu haftada okul tatil olursa söverim artik
0MG90' Alıntı: Aynen Lanet başvuruyu yapamadım hala Genişletmek için tıkla ... 2 haftadir okula gitmiyom bu haftada okul tatil olursa söverim artik
0MG90 Üye Mr. Turk' Alıntı: 2 haftadir okula gitmiyom bu haftada okul tatil olursa söverim artik Genişletmek için tıkla ... Çok heycanlı bize şifre falan verecekler ösym'den bakıcaz falan
Mr. Turk' Alıntı: 2 haftadir okula gitmiyom bu haftada okul tatil olursa söverim artik Genişletmek için tıkla ... Çok heycanlı bize şifre falan verecekler ösym'den bakıcaz falan