UpOneTR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Amacım ironi yapmak değildi. Bulunma hâl eki olmayan "da" , ayrı yazılır. Genişletmek için tıkla ... Gülmemeliyim !
Furkan Emekli' Alıntı: Amacım ironi yapmak değildi. Bulunma hâl eki olmayan "da" , ayrı yazılır. Genişletmek için tıkla ... Gülmemeliyim !
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi Mr. Turk' Alıntı: Gülmemeliyim ! Genişletmek için tıkla ... Ne dediğini anlamıyorum.
0MG90 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ne dediğini anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Yahu etkinliğe katıldı ifade kullanmamaya çalışıyor bende öyle
Furkan Emekli' Alıntı: Ne dediğini anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Yahu etkinliğe katıldı ifade kullanmamaya çalışıyor bende öyle
UpOneTR Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ne dediğini anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: Yahu etkinliğe katıldı ifade kullanmamaya çalışıyor bende öyle Genişletmek için tıkla ... Ama cok zor be hacı hele buda espirisi beni bitirdi
Furkan Emekli' Alıntı: Ne dediğini anlamıyorum. Genişletmek için tıkla ... 0MG90' Alıntı: Yahu etkinliğe katıldı ifade kullanmamaya çalışıyor bende öyle Genişletmek için tıkla ... Ama cok zor be hacı hele buda espirisi beni bitirdi
0MG90 Üye Mr. Turk' Alıntı: Ama cok zor be hacı hele buda espirisi beni bitirdi Genişletmek için tıkla ... Ben kazanıcam bunu geçenkinde unutmuştum inşallah yine unutmam The Schook' Alıntı: çarşamba ve perşembe tatil (Schook Haber Ankara) Genişletmek için tıkla ... Ankara tatil. Yanlış haber verme basarım bültenini.
Mr. Turk' Alıntı: Ama cok zor be hacı hele buda espirisi beni bitirdi Genişletmek için tıkla ... Ben kazanıcam bunu geçenkinde unutmuştum inşallah yine unutmam The Schook' Alıntı: çarşamba ve perşembe tatil (Schook Haber Ankara) Genişletmek için tıkla ... Ankara tatil. Yanlış haber verme basarım bültenini.
Furkan Emekli Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Yahu etkinliğe katıldı ifade kullanmamaya çalışıyor bende öyle Genişletmek için tıkla ... Tamam , sağ ol. Mr. Turk' Alıntı: Ama cok zor be hacı hele buda espirisi beni bitirdi Genişletmek için tıkla ... Tamam. Kar yağıyor burda. Mahalleden bir çocuk yolda yürüyordu. Kendisinden izin isteyip kar topu attım arkasından. Tam kafasından yedi. Eve gitti , büyük ihtimal evde ölmüştür. Elim soğuktan ateş ediyor. Son düzenleme: 7 Ocak 2015
0MG90' Alıntı: Yahu etkinliğe katıldı ifade kullanmamaya çalışıyor bende öyle Genişletmek için tıkla ... Tamam , sağ ol. Mr. Turk' Alıntı: Ama cok zor be hacı hele buda espirisi beni bitirdi Genişletmek için tıkla ... Tamam. Kar yağıyor burda. Mahalleden bir çocuk yolda yürüyordu. Kendisinden izin isteyip kar topu attım arkasından. Tam kafasından yedi. Eve gitti , büyük ihtimal evde ölmüştür. Elim soğuktan ateş ediyor.
YaşlıTaşCocuk54 Üye Ln biz Sakarya da merkezde arabaya kürekle yer açtık demin yollar tıkandıbizim araba bu
YaşlıTaşCocuk54 Üye Mr. Turk' Alıntı: Yoğun okul nedeniyle karlar tatil ! Genişletmek için tıkla ... AASDSSSD
YaşlıTaşCocuk54 Üye Mr. Turk' Alıntı: Yoğun okul nedeniyle karlar tatil ! Genişletmek için tıkla ... AASDSSSD
Rainesto Üye Kayseride saat 2 den beri yağıyor ama pek kar tutmadı fakat önümüzdeki iki günde karlıymış inşallah tatil olur
Kayseride saat 2 den beri yağıyor ama pek kar tutmadı fakat önümüzdeki iki günde karlıymış inşallah tatil olur
0MG90 Üye Mr. Turk' Alıntı: Yoğun okul nedeniyle karlar tatil ! Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bize tatil, oh mis.
Mr. Turk' Alıntı: Yoğun okul nedeniyle karlar tatil ! Genişletmek için tıkla ... Aynen. Bize tatil, oh mis.
Baydırman Moderator 0MG90' Alıntı: Ben kazanıcam bunu geçenkinde unutmuştum inşallah yine unutmam Ankara tatil. Yanlış haber verme basarım bültenini. Genişletmek için tıkla ... ben çorum tatil mi yazdım?
0MG90' Alıntı: Ben kazanıcam bunu geçenkinde unutmuştum inşallah yine unutmam Ankara tatil. Yanlış haber verme basarım bültenini. Genişletmek için tıkla ... ben çorum tatil mi yazdım?