Enes Üye Dede' Alıntı: Odaya yolladım ya hacı Bim olsun, hastane olsun Genişletmek için tıkla ... Onlar unutulur mu zaten
Dede' Alıntı: Odaya yolladım ya hacı Bim olsun, hastane olsun Genişletmek için tıkla ... Onlar unutulur mu zaten
Joker Emekli Yönetici Dede' Alıntı: Allah forumdakilere acımış korumuş onları Genişletmek için tıkla ... Özlemişim bizim bu geyikleri aras başkan da gelse kadroyu tamamlayacağız
Dede' Alıntı: Allah forumdakilere acımış korumuş onları Genişletmek için tıkla ... Özlemişim bizim bu geyikleri aras başkan da gelse kadroyu tamamlayacağız
CABBAR Üye Allah korusun abi :-) o da ne numara verdi ne Facebook ne twitter ha. Bulamıyoruz ki adamı.
Joker Emekli Yönetici En son Nisan'da girmiş abi.Ben çok uzun süredir görmüyorum.Bir mesaj bile atmadı hayırsız
Enes Üye Dede' Alıntı: Bak bakalım kalpten mı? Halka yok mu atsak Genişletmek için tıkla ... Kandil konusunun geldiği nokta
Dede' Alıntı: Bak bakalım kalpten mı? Halka yok mu atsak Genişletmek için tıkla ... Kandil konusunun geldiği nokta
CABBAR Üye Ben kaçıyorum Allah'a emanet. bu arası bulacağım ben. üstün zekam ile elimle koymuş gibi bulacağım :-P
Ben kaçıyorum Allah'a emanet. bu arası bulacağım ben. üstün zekam ile elimle koymuş gibi bulacağım :-P
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Ben kaçıyorum Allah'a emanet. bu arası bulacağım ben. üstün zekam ile elimle koymuş gibi bulacağım :-P Genişletmek için tıkla ... Bişey demiyorum la
CABBAR' Alıntı: Ben kaçıyorum Allah'a emanet. bu arası bulacağım ben. üstün zekam ile elimle koymuş gibi bulacağım :-P Genişletmek için tıkla ... Bişey demiyorum la
Enes Üye CABBAR' Alıntı: az bekle ben sana bir şey soracağım Genişletmek için tıkla ... Ben hep burdayım