iizzz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yakın dada şifresız yaparlar buan sadece kanalde 1 saat te 300 tepki aldı sosyal medyadan cogu bugun kurtlar vadısını izlemeyecegini soyluyorDigiturk izliyiceleri.bu kanaları ücretli seyiridiyordu.onardan gelen tepki üzerine.irdeto.şifreleme.sistemine gecti.
kanal d facebook ta ger paylaşımın altında 100 den fazla tepki geliyor suan sadece bu saat kadar facebook sayfasında 300 geçmiş durumda tepkiler twitter de toplam 350 tepki olmuşYakın dada şifresız yaparlar buan sadece kanalde 1 saat te 300 tepki aldı sosyal medyadan cogu bugun kurtlar vadısını izlemeyecegini soyluyor
burası türkiye yarının ne olacagını kimse bilemez.bu yayınların feta yayına gecnesi cok zor.Yakın dada şifresız yaparlar buan sadece kanalde 1 saat te 300 tepki aldı sosyal medyadan cogu bugun kurtlar vadısını izlemeyecegini soyluyor
Bunlar bir kaç gune şifresiz olurburası türkiye yarının ne olacagını kimse bilemez.bu yayınların feta yayına gecnesi cok zor.
inşallah dedigin gibi olur.Bunlar bir kaç gune şifresiz olur
Dogrumu bilmiyorum ama suan kanal d telefonları kitlenmişinşallah dedigin gibi olur.
karşılarında kos koca.Digiturk.var.yayın hakları onnarda.bu bilgiler bize iki ay önceden odalar tarafından bilgilendirdiler.hic de yanılmadılar.yani feta yayına gecmesi.biraz zor.Dogrumu bilmiyorum ama suan kanal d telefonları kitlenmiş
Hadi tamam kanald digitürkte olabilirde star tv niye şifreledi birde kendileri şifresiz olarak acıkladı kanal d son ana kadar şifresiz olacagını kimse bilmiyor dukarşılarında kos koca.Digiturk.var.yayın hakları onnarda.
peki Dsmart teledünya gibi diğer platformlarTürksat 4A geçişinden itibaren Kanal D HD, Star TV HD, Fox HD ve Samanyolu HD kanalları Türksat ta şifresiz yayın yapıyordu.
Bu geceden ( 30 Eylül 2014 ) itibaren kanallar şifreye girecek ve kanalları sadece HD servise sahip Digiturk üyeleri izleyebilecektir.
.
gercekten su d smarttanda dijiturktende nefret ediyorum batsinlar ins.Özel maç yayınları,Programlar,Yarışmalar gibi uluslararası etkinliklerin parasının çıkartılması adına HD kanallar dijital platformlara hizmet verileceği söylendi. Enteresan olan başka bir durum ise bazı mini HD uydu alıcıları o kanalları gösteriyor. Şu an o kutuların isim ve modellerini verme şansım yok. Ama şu kadarını belirteyim birileri fena zarar edebilir.
Ben kendi kanallarını bizim türkiye gibi paralı yapan ulke görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?