Mustafa Dümen Üye B rh - nadir bulunan kan grubudur. Bir nineye ve bir bebeğe kan verdim ,üniversite yıllarında Ispartadaydım ,kimsede yok ve ben verdim :-)
B rh - nadir bulunan kan grubudur. Bir nineye ve bir bebeğe kan verdim ,üniversite yıllarında Ispartadaydım ,kimsede yok ve ben verdim :-)
x-scarface Üye MINYON' Alıntı: B rh - nadir bulunan kan grubudur. Bir nineye ve bir bebeğe kan verdim ,üniversite yıllarında Ispartadaydım ,kimsede yok ve ben verdim :-) Genişletmek için tıkla ... cok anlamlı ve saygıdeğer bir davranış tebrikler
MINYON' Alıntı: B rh - nadir bulunan kan grubudur. Bir nineye ve bir bebeğe kan verdim ,üniversite yıllarında Ispartadaydım ,kimsede yok ve ben verdim :-) Genişletmek için tıkla ... cok anlamlı ve saygıdeğer bir davranış tebrikler
Mustafa Dümen Üye x-scarface' Alıntı: cok anlamlı ve saygıdeğer bir davranış tebrikler Genişletmek için tıkla ... ne demek gene olsa tekrar veririm efendim
x-scarface' Alıntı: cok anlamlı ve saygıdeğer bir davranış tebrikler Genişletmek için tıkla ... ne demek gene olsa tekrar veririm efendim
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 0'a ihtiyaç duyunca nerede bulacağımı iyi biliyorum artık ab+ Genişletmek için tıkla ... bana ulaşabilirsin hemen abicim
OttomaN TigeR' Alıntı: 0'a ihtiyaç duyunca nerede bulacağımı iyi biliyorum artık ab+ Genişletmek için tıkla ... bana ulaşabilirsin hemen abicim
OttomaN TigeR Üye __xXx__' Alıntı: bana ulaşabilirsin hemen abicim Genişletmek için tıkla ... Allah hiç kimseye ihtiyaç duyurmasın kardeşim. Teşekkür ederim...
__xXx__' Alıntı: bana ulaşabilirsin hemen abicim Genişletmek için tıkla ... Allah hiç kimseye ihtiyaç duyurmasın kardeşim. Teşekkür ederim...
__xXx__ Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah hiç kimseye ihtiyaç duyurmasın kardeşim. Teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... allah korusun abicim inşallah hiç işin düşmez
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah hiç kimseye ihtiyaç duyurmasın kardeşim. Teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... allah korusun abicim inşallah hiç işin düşmez