Lina_TR Üye Catty' Alıntı: Ya ben yanlış söylemişim , ABC+ mış Genişletmek için tıkla ... oho --------------- Ekleme --------------- Catty' Alıntı: O zaman başkası için yaptığın şey senin de işine yaradı Genişletmek için tıkla ... kesinlikle sayenizde kan grubumu örendim.
Catty' Alıntı: Ya ben yanlış söylemişim , ABC+ mış Genişletmek için tıkla ... oho --------------- Ekleme --------------- Catty' Alıntı: O zaman başkası için yaptığın şey senin de işine yaradı Genişletmek için tıkla ... kesinlikle sayenizde kan grubumu örendim.
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi erzintr_24' Alıntı: senin için gittim kan testi yaptırdım Genişletmek için tıkla ... işine yarar ama
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi Dqn Desinq' Alıntı: 0 rh (+) (kanımızda var pozitiflik) Genişletmek için tıkla ... çok haklısın
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu başığını düzeltirseniz iyi olur... İnsanların birden fazla kan gurubu yoktur... Kan Grubunuz Olursa daha mantıklı...
Konu başığını düzeltirseniz iyi olur... İnsanların birden fazla kan gurubu yoktur... Kan Grubunuz Olursa daha mantıklı...
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi Ue-Gazi' Alıntı: Konu başığını düzeltirseniz iyi olur... İnsanların birden fazla kan gurubu yoktur... Kan Grubunuz Olursa daha mantıklı... Genişletmek için tıkla ... nasıl düzeceteğim bilmiyorum
Ue-Gazi' Alıntı: Konu başığını düzeltirseniz iyi olur... İnsanların birden fazla kan gurubu yoktur... Kan Grubunuz Olursa daha mantıklı... Genişletmek için tıkla ... nasıl düzeceteğim bilmiyorum
ism@il 54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: yöneticilerimiz kansız Genişletmek için tıkla ... sorun yok kan bağışlayabiliriz
-YARINIYOK-' Alıntı: yöneticilerimiz kansız Genişletmek için tıkla ... sorun yok kan bağışlayabiliriz